Stort sortiment af kopipapir og laserpatroner til gode priser hos Hammer Hansen A/S

Danske virksomheder starter i højere og højere grad med at kigge forbi Hammer Hansen A/S når der skal købes nye kontorartikler af den ene eller anden type, uden tvivl af flere årsager. En vigtig grund er blandt andet, at uanset om man køber kopipapir, laserpatroner eller noget helt tredje hos dem, kan man roligt regne med at kvaliteten er i orden. Og så gør det jo slet heller ikke noget, at priserne på kontorartikler som regel er meget bedre, end hos mange af konkurrenterne. Læs mere om det i artiklen herunder.

Hammer Hansen A/S

Kopipapir i god kvalitet

Hammer Hansen A/S præsenterer lige nu et af landets absolut bedste udvalg inden for kvalitets kopipapir, og de har med sikkerhed også den type på lager som du har brug for. Udvalget er inddelt i forskellige underkategorier, blandt andet farvet kopipapir, 4CC/COLOTECH+/XEROX til brochurer og fotopapir. Heldigvis så er det hele heldigvis sat nemt og overskueligt op, så man uden besvær kan finde frem til den type kopipapir man har brug for. Husk i øvrigt, at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedr. valg af kopipapir, kan kundeservice med sikkerhed besvare disse.

Laserpatroner til forskellige mærker

Kopipapir er naturligvis blot én af mange typer kontorartikler man finder i kataloget hos www.hammerhansen.dk lige nu. F.eks. kan du også købe laserpatroner og blækpatroner i mange størrelser og til mange modeller. Her finder man laser patroner og blækpatroner til kendte mærker som HP, Canon og Brother, og sikkert også den type printer I har stående. Igen gælder det i øvrigt, at man med fordel kan kontakte kundeservice, hvis man har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af laserpatroner eller blækpatroner til sin printer. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde nye, velegnede laserpatroner og/eller blækpatroner.