Stort udvalg af arbejdstøj og vinterjakker til gode priser hos MASCOT

Er du på udkig efter et godt sted at købe solidt arbejdstøj i høj kvalitet? Så er MASCOT det helt rigtige sted for at kigge hen. MASCOT producerer arbejdstøj i alle kategorier, lige fra kedeldragter til sikkerhedssko. Lyder det som et sted for dig, så burde du klikke ind på deres hjemmeside, mascot.dk/da, og tjekke deres store udvalg ud.

MASCOT

Arbejdstøj i stærke materialer

Inde på hjemmeside finder du bl.a. deres store sortiment af arbejdstøj, der er henvendt professionelle håndværkere og arbejdende folk indenfor service, transport og industri. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i det arbejdstøj, man bruger hele dagen, samtidig med at kvaliteten skal være helt i top. Begge kriterier er du sikker på bliver opfyldt, når du vælger arbejdstøj fra MASCOT, der udelukkende bruger stof lavet af markedets bedste producenter. MASCOTS slogan lyder Tested to work, og det er noget, de holder. Du finder ikke bedre arbejdstøj, end hos MASCOT, hvor alle produkter er blevet testet i laboratorietests, brugertests, kvalitetskontrol og meget mere. Dette vil du uden tvivl kunne mærke med det samme, så snart du hopper i et af deres produkter.
Så står du og mangler arbejdstøj, af den ene eller anden slags, så gør dig selv den tjeneste at kigge deres udvalg igennem. Har du spørgsmål angående modeller eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte dem, for så de vil med glæde rådgive dig.

Komfortable vinterjakker

Når vinteren sætter ind og den kolde vind begynder at bide i kinderne, er det vigtigt at have en god vinterjakke, så man kan holde varmen. Det skiftende vejr, kræver at din vinterjakke både skal kunne udholde, kulde, vind, og regn. Hos MASCOT er dette ingen sag, og du finder hos dem et bredt sortiment af funktionelle og slidstærke vinterjakker, der giver dig den ultimative beskyttelse mod vintervejret. MASCOT går aldrig ned på kvalitet, og derfor er flere af deres vinterjakker også godkendt af kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343. MASCOTS vinterjakker kommer i et stort udvalg af farver, herunder også modeller produceret i ekstra høj synlighed. Du er altså med stor garanti sikret, at finde en jakke, der passer til dit erhverv og kan være sikker på din arbejdsplads. Søger du noget specifikt eller mangler du bare inspiration, så hop ind på deres hjemmeside og se det store udvalg af vinterjakker. Har du spørgsmål så er du mere end velkommen til både at ringe og skrive til dem.