Stort udvalg i terrorsikring og containerskjulere hos ZENZO

ZENZO sælger møbler og udstyr til det offentlige rum. Køb produkter inden for terrorsikring i byrummet, og skab tryggere omgivelser for borgerne. Der sælges også containerskjulere, rygerum og meget andet online på zenzo.dk.

ZENZO

Terrorsikring til offentligheden

I disse tider er terrorsikring et vigtigt emne at tage stilling til. Vi ser i mange danske byer, at man fx indfører pullerter, der blokerer for kørsel. Dette er et must ved de travle gågader i de danske storbyer. Der findes også andre former for terrorsikring, der går hånd i hånd med funktionelle møbler. Det kunne fx være robuste plantekummer og beton bænke. Mange angreb består af store biler, der kører igennem tætbefolkede områder, og der er meget at vinde ved at kunne blokere for disse. Hos ZENZO har de i samråd med G4S udviklet en række løsninger på problemet. Skab de tryggeste rammer for borgerne. ZENZO er en dansk specialist i terrorsikring, der især er henvendt til offentligheden. Et trygt offentligt rum er et fundament for velvære og trivsel.

Containerskjulere til bymidten, parken og lignende

Det er de færreste, der nyder at se på en container i det daglige. Løsningen er en containerskjuler, som nemt og effektivt gør den nødvendige affaldssortering synlig i det moderne byliv. Hos ZENZO er der gjort meget ud af at udvikle vedligeholdelsesfrie løsninger. Der forhandles store affaldshuse med plads til mange containere, men også mindre containerskjulere til den enkelte. Hos ZENZO går design og funktion op i en højere enhed. Der er specialiseret i at udvikle løsninger, som passer til efterspørgslen, der nu engang er i offentlige Danmark. Det er klart, der kan være to kommuner med forskellige ønsker. Derfor er der udviklet et så bredt sortiment som muligt inden for hver kategori – også med containerskjulere. Se flotte billeder af containerskjulerne i implementeret tilstand via www.zenzo.dk.

Hos ZENZO finder du udendørs miljøløsninger og møbler til det offentlige byrum. Køb containerskjulere, rygerum, bord og bænkesæt, terrorsikring og meget mere på hjemmesiden.