Styrk de kommunikative kompetencer i din virksomhed

Oplever du, at det kan knibe med den faglige kommunikation i virksomheden, så tilbyder GlobalDenmark kurser og professionel tekstservice til oversættelse fra dansk til engelsk. Besøg dem her www.global-denmark.dk og læs mere om deres forskellige tilbud, så I kan styrke jeres kompetencer i virksomheden.

GlobalDenmark

Faglig kommunikation

GlobalDenmark er en professionel virksomhed, som henvender sig til erhvervslivet med gode kurser og ydelser, som kan styrke den faglige kommunikation på et globalt marked. Har I for eksempel brug for at styrke jeres engelsk, så I kan komme ud med budskabet til jeres kunder eller samarbejdspartnere rundt om i verden, så har GlobalDenmark et godt kursus, der kan øge jeres kompetencer. Kurset vil give jer alle de rette redskaber, så i kan opnå en faglig kommunikation på engelsk, der passer til jeres ambitioner. Kurset tilrettelægges ud fra jeres virksomhed, så I opnår en kompetenceudvidelse på lige netop de områder, I har brug for at styrke. Klik her www.global-denmark.dk og læs mere.

Professionel tekstservice – oversættelse fra dansk til engelsk

Har I mange engelsktalende lande, som I handler med, så kan GlobalDenmark hjælpe med oversættelse fra dansk til engelsk. De tilbyder en professionel tekstservice, der uden tvivl vil gøre jeres tekster skarpe. De har samlet et hold af statsautoriserede translatører og oversættere, som i samarbejde med jer, vil rette jeres tekster til. Det er altid en god ide at have professionelle folk til oversættelse fra dansk til engelsk, da de kan sikre at fagudtrykkene ikke forsvinder i oversættelsen fra dansk til engelsk. Med deres hjælp er du derfor sikker på, at meningen med din tekst ikke forsvinder. Klik her www.global-denmark.dk og læs mere om deres ydelse.

Forbedr virksomhedens faglige kommunikation eller få hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk hos GlobalDenmark. Besøg dem her www.global-denmark.dk og læs mere om deres forskellige kurser og professionelle tekstservicer.