Vaskesække med logo og sækkestativer til flere formål

Tinsø er en virksomhed, der gennem de sidste 12 år har betjent det private og professionelle marked med produkter, der relaterer til vaskeribranchen. Det er gået så godt, at Tinsø nu ønsker at betjene et bredere marked inden for vaskeri, renseri og rengøring. Derudover udbygger de afdelingen for transport og håndteringsmateriel til slagterier. Tinsø er beliggende i Otterup på Fyn, så uanset hvor du og din virksomhed er placeret, vil Tinsø være centralt placeret herfor. Af vaskeritilbehør kan Tinsø blandt andet tilbyde konfektionsstel, rullecontainere, fjederbundsvogne, vaskesække, bøjler, vaskepulver, sækkestativer, vaskebånd, dampstationer, vaskenet og meget mere.

Tinsø

Vaskesække med logo

Har du et vaskeri, kommer du ikke uden om vaskesække, der er absolut nødvendige, for at få et vaskeri til at fungere effektivt. Vaskesækkene kan inden levering blive påtrykt et logo, så det altid er nemt at finde tilbage til netop din virksomheds vaskesække, og som samtidig giver reklame, når de håndteres. Vaskesækkene er også fremragende til transport og opbevaring på andre områder end lige vaskeri. Se det store udvalg på www.tinso.dk.

Sækkestativer til flere formål

Vaskesækkene hænger godt på et sækkestativ, så det er nemt at smide vasketøjet direkte til vask, uden først at skulle folde ud og åbne en sæk. Sækkestativerne kan også benyttes til sortering af blandt andet affald. Der er rigtigt mange anvendelsesmuligheder for sækkestativerne, som findes i mange forskellige design, så du kan vælge den eller de, der passer perfekt til det, du skal anvende dem til. Sækkestativerne er designet og produceret i materialer, der gør dem nemme at rengøre og vedligeholde. Du kan se det store udvalg af sækkestativer på www.tinso.dk, hvor du kan bestille direkte på deres webshop. Du kan forvente at modtage dine varer cirka 1-3 dage efter Tinsø har modtaget din ordre, og du har naturligvis 14 dages returret. Læs meget mere om Tinsøs handelsbetingelser samt se deres store udvalg af produkter på www.tinso.dk.