Bestil nytårsmad og julemad ud af huset online på saltogpeber.dk

Bestil skøn nytårsmad hos Salt og Peber. Dette landsdækkende cateringfirma leverer julemad ud af huset hen til dit event, og det er derfor en populær service til julefrokost, men også juleaften.

Salt og Peber

Nytårsmad til nytårsaften 2018-2019

På saltogpeber.dk kan du bestille nytårsmad til nytårsaften 2018-2019. Dette er en travl dag for Salt og Peber, hvilket betyder krav om afhentning af maden i dit lokale køkken. Nytårsmad i år består af laksetatar til forret samt oksetournedos og fransk chokoladekage. Gider du ikke stå i køkkenet d. 31. december, så er der altså her en glimrende og økonomisk mulighed, så der er styr på maden og mere tid til at feste med ens kære. Bestil nytårsmad allerede i dag, så du er sikret en plads. Dette kan gøres online på www.saltogpeber.dk, der er firmaets netportal, hvor du naturligvis også kan bestille diner transportable til andre events.

Traditionel julemad ud af huset af gode ingredienser hos Salt og Peber

Hos Salt og Peber tilbydes julemad ud af huset til juleaften og julefrokost. Til juleaften står den på svinekam med brune og hvide kartofler, der serveres med en hjemmelavet rødkål og en fyldig sauce. Ligesom for nytårsaften så skal julemad til juleaften afhentes i et af køkkenerne. Hvis du derimod leder efter julefrokostbuffet, så tilbyder Salt og Peber levering. Juleaften er en aften, man tilbringer sammen med familien. Det er en aften med julegaver, men vigtigst af alt godt selskab og hyggelige spil med ens tætte familie. Salt og Pebers kokke tilbereder klassisk julemad ud af huset, der får tænderne til at løbe i vand. Læs mere om catering til juleaften og julefrokost på saltogpeber.dk.

December måned byder på en del højtider. Måneden bliver nemmere at overskue, hvis man bestiller mad udefra. Salt og Peber tilbyder, som nævnt i denne artikel, julemad ud af huset samt nytårsmad 2018-2019 bestående af tre retter. Læs mere om diner transportable til jul og nytår online på www.saltogpeber.dk.