Frokost til firmaer og nytårsmad ud af huset i hovedstaden

Madkonceptet og deres cateringservice kan benyttes til mange typer af kunder og anledninger. Bestil f.eks. mad ud af huset til påskefrokost, nytårsaften og julefrokost. Vælg også frokostordning i KBH og omegn til gode priser og med mulighed for speciel tilpasning til folk med allergier, eller som af andre årsager undgår bestemte fødevarer. Tapas og konfirmationsbuffet står også nærmere beskrevet på madkonceptet.dk, der også indeholder bestillingsformularer.

Madkonceptet

Lækker mad til påskefrokost / julefrokost / nytår fra Madkonceptet

God mad er vigtig for at få det bedste ud af højtiden, men det er ikke altid, det er rart at selv stå med gryderne. Nogle gange vil man hellere blot kunne nyde det gode selskab uden at skulle stresse over maden. Madkonceptet kan bl.a. tilbyde catering til påskefrokost, julefrokost og nytår. Bestil diner transportable til alle årstider online, og vælg imellem forskellige buffeter og retter. 3-retters menu og brunch eller receptionsmad og tapas er blot få ting ud af mange, som de kan hjælpe med. Online på www.madkonceptet.dk har de også en kategori med konfirmationsmad. De er kendt i hele København for deres konfirmationsbuffet af gode ingredienser. Læs mere om den spændende buffet inde på websitet, og kontakt Madkonceptet for mere info.

Interessant firmafrokost i København – Udsøgt frokostordning til firmaer

Også frokostordninger er er afsnit, hvor de har brede kompetencer og masser af ekspertise. En Madkonceptet firmafrokost er nemlig ikke bare en hvilken som helst løsning. Den tager højde for de specielle ønsker blandt ansatte, så der kan undgås bestemte fødevarer. Frokostordningen følger princippet variation, da en alsidig firmafrokost er en nødvendighed for ikke at blive træt over længere tid. Også tilkøb er mulige til denne frokostbuffet til firmaer i KBH. Bestil kage, smør, frokostanretninger, frisk frugt fra torvet og andet ekstra til frokostordningen i København, nemt og bekvemt.

Som nævnt i artiklen her, så er Madkonceptet både førende i mad til firmaer som f.eks. med deres frokostordning eller erhvervs julefrokost. De tilbyder også catering til nytår og til julefrokost, men også tapas og mad ud af huset til konfirmation. Deres spændende katalog med levering til København kan ses på madkonceptet.dk.