Få lækker konfirmationsmad, tapas, brunch etc. leveret “ind i huset”

Hos Salt & Peber kan man få leveret lækker catering mad til enhver tænkelig lejlighed.

Lækker mad ud af huset

Hos Salt & Peber kan man bestille lækker mad ud af huset til rigtig gode priser. Der er fokus på det gode håndværk og den gode service, som danner rammen om virksomheden. Som kunde får man hos Salt & Peber en rigtig god og solid catering oplevelse, hvilket spiller en stor rolle, idet maden ofte er samlingspunktet ved større arrangementer som for eksempel bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage. På en stor dag, hvor alt helst bare skal spille, er det rart at kunne læne sig tilbage og nyde den gode mad uden at skulle bekymre sig om noget som helst andet end at have det rart med de mennesker, man holder af.

Konfirmationsmad

Lækker konfirmationsmad kan man snildt få hos Salt & Peber. Der er forskellige retter og menuer at vælge imellem, så man kan få en menu, der falder i alles smag. Der er taget højde for sæsonens råvarer, så man får så lækker og smagfuld en menu som muligt. Man kan vælge en sammensat menu med to, tre eller fire retter, eller man kan vælge den populære konfirmationsbuffet, hvor alle gæster frit kan vælge den konfirmationsmad, de bedst kan lide. Uanset hvilken model man vælger, så garanterer Salt & Peber en rigtig god smagsoplevelse på den store dag.

Tapas reception

Hvis man skal holde en reception, eller man mangler nogle forretter, så er det en oplagt mulighed at vælge at servere tapas, som Salt & Peber også laver. Med en tapas reception får man noget let og lækkert at spise, og de små portionsanretninger er nemme at gå til og bevæge sig rundt med, så man ikke er bundet af, at der skal stilles borde og stole op på grund af maden. Man sammensætter selv sin menu til sin tapas reception hos Salt & Peber.