Firma med alt i konfirmationsbuffet

Den mest populære konfirmationsbuffet kan du nu bestille direkte hjem til døren fra www.saltogpeber.dk. Du får den mest populære konfirmationsbuffet til en meget lav pris af kun 99,00kr pr. kuvert, og du kan bestille den til levering i perioden 27 marts til 31 maj 2015.

Konfirmationsbuffet

I konfirmationsbuffeten indgår der flere forskellige slags kød, samt en lang række valgfri tilbehør som natmad og dessert. Så der er nok, at vælge imellem fra den mest populære konfirmationsbuffet hos Salt og Peber. Du kan læse meget mere om, hvad du kan vælge til og fra på hjemmesiden, og her finder du også mere information om levering og anden praktisk information. Du behøver dog ikke være bekymret for servicen. For selvom man fører konfirmationsbuffeten til en meget favorabel pris er man altid klar til at hjælpe dig, og yde dig den bedste service mulig hos Salt og Peber. Så klik ind på www.saltogpeber.dk og læs meget mere om den mest populære konfirmationsbuffet som man tilbyder dig her.

Salt & Peber

Hos Saltogpeber.dk finder du en cateringsvirksomhed, som laver lækker mad ud af huset. Det gælder både til middagsselskaber, og til den store konfirmationsfest. Med Saltogpeber.dk har du en cateringsvirksomhed, som forstår at lave delikat og lækker mad. Man bruger altid de bedste råvarer, og bestræber sig på at levere fantastisk lækker mad, fantastisk service og ikke mindst den rigtige mængde af mad. Så du skal vælge Saltogpeber.dk, hvis du gerne vil have, at din fest skal være sikret en lækker menu, som du i nogen grad selv er med til at sammensætte. Samt fordi du får en høj service, og kan regne med at kompetencerne er helt i top hos Saltogpeber.dk. Klik ind på www.saltogpeber.dk og læs meget mere om, hvad man kan tilbyde dig af lækre menuer, som vil sætte gang i den gode stemning til lejligheden.