Lækkert lammekød til påske hos eGastro.dk

Den gode påskefrokost kræver også ordentlige råvarer. Online hos eGastro.dk kan du bestille lammekød som lammebov, -carré, -culotte og -filet fra Mors. Husk også sild, påskeblond øl og eventuelt en omgang påskeflødeboller, flot dekorerede med æg på toppen.

eGastro.dk

Køb øl, flødeboller, lam og sild til påske

De fleste danskere sætter sig hver påske om frokostbordet sammen med familien for at nyde et godt måltid mad og fejre denne kristne begivenhed. Påske og lam er to ting, der hører tæt sammen, og det er også denne kødtype, som mange vælger som fundamentet til påskefrokosten. Hvilken skæring, man vælger, afhænger af retten, budget og personlige præferencer. Hos eGastro.dk får du mad til døren, også til andre festligheder end påske, ligesom du også finder en række indbydende opskrifter. Der er stor forskel i kvaliteten på de råvarer, man finder i supermarkeder og hos specialleverandører som eGastro.dk, der sætter høje krav til råvarerne. Om end du leder efter flødeboller, sild eller en blond øl til påske, står eGastro.dk klar med den bedste mad til din dør.

Saftigt lammekød for den fuldendte påskefrokost

Lammekød er en fastbestanddel til påskefrokosten, hvis man spørger mange danskere. Den unikke smag passer godt til de forskellige påskebryg og de andre retter, som traditionelt også serveres til en typisk påskefrokost. Hos eGastro.dk kan du købe lammekød som fx lammebov, -koteletter, -krone, kølle m.m. Der er udvalgt lammekød fra Mors, som er udskåret af Slagter Mortensen, egnet til en lang række af retter. Køb også lammefilet vendt i urterasp, lammecarré og meget mere. Hos eGastro.dk kan du være sikker på kvaliteten af lammekød, som kommer fra danske dyr. Der leveres mad til hele landet.

Har du styr på årets påske? Påskefrokost anno 2019 er lige om hjørnet, og eGastro.dk byder i år på friskt lammekød – flere forskellige beskæringer. Hjemmesiden gør det også muligt at bestille øl til begivenheden, flødeboller og naturligvis smagfulde sild til snapsen! Deres service byder på gode råvarer til døren, uanset hvor henne i Danmark du befinder dig.