Rejser til jagt i hele Europa med privatfly!

Med Private Jet Partner går turen hen, hvor I har lyst. Tag til sydens perler som Olbia, Monaco og Sevilla. Rejs til London eller Paris på forretningsmøde, altid som det passer dig. Taxifly egner sig til jagt, og Formula 1. Book også gruppe charterferier nemt fra private-jet-partner.dk, og få en flyafgang der passer bedre.

Private Jet Partner

Destinationer inkl. Frankfurt, London og Napoli – Worldwide service med privat jetfly på private-jet-partner.dk

Hos Private Jet Partner finder du en række destinationer til inspiration, men i modsætning til andre rejsebureauer og flyselskaber har de ikke et rutekort. De formidler kontakten til en partner, der kan flyve jeres afgang. Så der er altså ikke behov for at gå på kompromis. Dette er værdifuldt for erhvervsrejsende. Kom hurtigt frem til Paris, London, Frankfurt, Milano og andre forretningsmetropoler. I kan flyve direkte også fra de mindre lufthavne i Danmark. Fleksibiliteten er værdifuld. Uanset hvor I skal hen eller hvornår på dagen, kan Private Jet Partner hjælpe med at arrangere en passende afgang til jer. Tag til Cannes for at se film på det store lærred eller Faro for at sluge sol til sig og komme lidt væk fra den kedelige danske sommer. Kom til Olbia, og oplev de skønneste strande, eller rejs til Sevilla for at se den unikke arkitektur. På www.private-jet-partner.dk kan du også hente inspiration til din næste rejseoplevelse.

Ferie med jagt som fokus – Taxifly direkte til den nærmeste lufthavn

Nogle jægere kan ikke blive tilfredse med de danske omgivelser. Der kan være behov for at komme til udlandet og prøve nye vildmarker. Tag på jagt nye steder i Europa med private-jet-partner.dk, som gør transporten til en langt bedre sag. Nu kan I flyve direkte til den øde lufthavn, uden at der er behov for at mellemlande to gange. Der er ikke noget, der kan ødelægge jagthumøret som en besværlig udrejse. Privatfly er er derfor aktuelle, når jagtklubben skal ud i nye omgivelser for at jage. Hvorfor ikke læse mere om muligheder for privat jetfly til jagtturen på private-jet-partner.dk nu?