6 mm træpiller og træbriketter via få klik

Hos Den Gamle Brugs kan du finde lige det, du skal bruge af brænde. Der er både almindeligt pejsebrænde og 6 mm træbriketter i sortimentet til gode priser.

Den Gamle Brugs

Læs om udvalget af 6 mm træpiller hos Den Gamle Brugs

Hos Den Gamle Brugs kan du finde lige det, du skal bruge af lækkert brænde til gode priser. Der er mange forskellige slags pejsebrænde, træbriketter og træpiller til gode priser i sortimentet, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge, uanset om du har brændeovn, pilleovn eller flisfyr derhjemme. Hvis du har en pilleovn, så er du heldig, for det er en økonomisk løsning, som giver god varme for få penge. Du kan købe 6 mm træpiller til gode priser i sortimentet, og du kan få leveret store mængder, hvis du bor på Sjælland – ingen ekspeditionsgebyr. Så har du varme til hele året. 6 mm træpiller brænder nemlig super langsomt og er virkelig den bedste løsning, hvis man har sans for økonomien. De er fremstillet af savsmuld af kvalitetstræ, som er hårdt og brænder langsomt, og så er det yderligere stampet enormt hårdt til 6 mm træpiller, som virkelig brænder langsomt og jævnt.

Fantastiske træbriketter – www.dgb-braende.dk

Hos Den Gamle Brugs kan du finde mange forskellige slags brænde til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er bl.a. gode træbriketter i sortimentet til gode priser og mange forskellige slags brænde, som du kan få meget ud af at bruge. De gode træbriketter er ligesom træpillerne en super god løsning, da de også er fremstillet af flis og savsmuld fra stærke og hårde træsorter – ofte af overskudstræ fra møbelproduktion og gulvfremstilling – hvilket sikrer dig den bedste brændværdi. Det er på den måde også en økologisk løsning at bruge træbriketter, for du får meget varme for pengene, og det er endda overskudstræ fra andre slags produktioner, som du brænder af. De hårde briketter, som du kan købe på dgb-braende.dk brænder langsomt og jævnt og giver en super god varme til stuen. De kan bruges i en helt almindelig brændeovn eller pejs.