Bio hydraulikolie og gearolier til personbiler via dklube.dk

Hos DK Lube findes der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige olier. Der tilbydes i det brede sortiment bl.a. bio hydraulikolie, gearolier til personbiler og meget mere.

DK Lube

Miljøvenlig bio hydraulikolie

Hos DK Lube er der gode muligheder for at finde noget nyt bio hydraulikolie, hvis det er det du er på udkig efter. I det brede sortiment findes der bl.a. produkter fra mærket York’s bio, som er bionedbrydelige olier og fedt. Biohydraulikolierne fra York som er tilbudt hos DK Lube, er produceret i Frankrig og er blevet specielt fremstillet med formålet om at have positive miljømæssige aspekter. Se eventuelt udvalget af bio hydraulikolier på dklube.dk. Bio hydraulikolie har enestående varme og kulde egenskaber, der giver det materiel som opereres god performance både i kulde eller varme. Biohydraulikolierne fra York har også en længere holdbarhed end de fleste andre traditionelle olier, hvor der garanteres 3-4 gange længere levetid.

Gearolier til personbiler med kvalitet i fokus – DK Lube

Hos DK Lube udbydes der også et fornuftigt sortiment af gearolier til personbiler, hvor der bl.a. tilbydes olier fra mærket Champion. Champion har udviklet en lang række gearolier til personbiler, hvor der både fås olier til automat- og manuelle gearkasser. Alle dunkene af gearolier til personbiler fås i forskellige størrelser, alt efter hvor meget man har behov for. Se eventuelt udvalget på dklube.dk. De forskellige gearolier til personbiler har funktioner såsom at de har en bedre flydeevne ved lave temperaturer, hvilket giver optimal ydelse under alle forhold. Der findes også i sortimentet olier der forebygger problemer med gearskift, der igen får bilen til at operere optimalt og forlænge dens holdbarhed. Besøg DK Lube allerede i dag, hvis du ønsker at kigge igennem et bredt og fornuftigt udvalg af bio hydraulikolier eller hvis din bil trænger til smørelse i gearkassen, så finder du det hos DK Lube.