El ladcykel eller eftermontering af elmotor på almindelig cykel? Læs mere her

Køb din lad cykel hos Boxbike, der forhandler Christianiacykler fra STRØMSTAD med kraftig elmotor til at trække tunge læs op ad den helt stejle bakke. Hvis du har planer om ombygge din cykel til en elcykel, så er dette også muligt med specielle kits til eftermontering af elmotor. Læs mere om dette, og se hele elcykeludvalget på boxbike.dk.

Boxbike

Ladcykel til en god pris

Køb din ladcykel hos Boxbike, og gør ligesom mange andre danskere. Der er en væsentlig forskel på populariteten imellem de store og små byer, og det hænger naturligvis sammen med, at en ladcykel nemmere kan komme rundt i storbyen, end bilen kan, hvorved man undgår trafikkaos. Den kan bruges til at transportere børnene i børnehaven, levere pizzaer, bære indkøbene hjem og meget andet. En ladcykel også kendt som Christianiacykel er naturligvis langt billigere end en bil, og hvis den kan erstatte bilen for borgere i bymidten af København, Aarhus osv., så er der altså en del penge at spare. Det kan kun anbefales at købe en el ladcykel fra et mærke, man har tillid til, og STRØMSTAD er en af de fabrikanter, som man kan stole på. Klik ind på boxbike.dk, og køb en ny el ladcykel allerede i dag.

Eftermontering af elmotor med kits fra Boxbike

Man behøver ikke nødvendigvis at købe en elcykel, men man kan også ombygge den gamle. Dette er muligt med et elcykel kit til eftermontering af elmotor. Med et kit får man alle de nødvendige dele til at eftermontere en elmotor på ens helt almindelige cykel, ladcykel, fatbike eller en anden type. Det er en økonomisk løsning perfekt til dem, der godt kan lide at gøre det selv, fordi der er virkelig en del penge at spare. Køb ind til eftermontering af elmotor på boxbike.dk, og gå i gang med at bygge din helt egen elcykel! Så er du i hvert fald 100 % på, at du ender med en løsning, der er unik.

Bestil elcykel kits online til eftermontering af elmotor, eller køb en helt ny el ladcykel hos Boxbike.