Et flytbart og mobilt hønsehus fra Haugaarden giver glade høns

Med et mobilt hønsehus fra Haugaarden er det nemt at gå til ægproduktion med økologiske høns. Her får du et gennemtænkt produkt, der er udviklet til at gøre dine høns glade, så de lægger fine græsæg med gule blommer. Læs mere i artiklen om, hvordan et flytbart hønsehus gør det lettere at være fleksibel og udnytte dine græsarealer året rundt.

Bliv fleksibel og udnyt dine græsarealer med et flytbart hønsehus fra www.haugaarden.dk

Haugaarden har med deres flytbare hønsehuse gjort det nemt at gå til produktionen af økologiske æg fra fritgående høns, der altid har tilgang til frisk græs. Med deres Haugaard 600, der er et flytbart hønsehus, får du plads til hele 600 økologiske høns. Et flytbart hønsehus fungerer som et almindeligt hønsehus bortset fra, at det er på hjul, så du har mulighed for frit at flytte det rundt på dine græsmarker. Det kan endda hæves og sænkes ved hjælp af hydraulik, og dermed kan det tilpasses til terrænet. Det gør det fleksibelt for dig, når det kommer til at tilpasse din ægproduktion med resten af din bedrift. Hvis du for eksempel også har frugt- eller bærplantager, kan du udnytte disse arealer bedre og lade hønsene afgræsse området, når der ikke er frugt på træer og buske. Udover en stor fleksibilitet i produktionen er du også sikret et gennemtænkt produkt, hvor der er tænkt på detaljerne. Det giver både glade og tilpasse høns, der dermed giver dig flere æg af en bedre kvalitet. Alt i alt er det derfor en god investering at anskaffe sig et flytbart hønsehus.

Køb et mobilt hønsehus med en komplet elektrisk styring, der er let at betjene

Når du køber et mobilt hønsehus fra Haugaarden er du i sandhed sikret et gennemtænkt produkt. Det er særligt udviklet til det danske marked og lever op til både miljøkrav og økologiregler. Derudover er det tydeligt at mærke, at det er udviklet af en, der har indgående kendskab til branchen og mange års erfaring på området. Med et mobilt hønsehus får du leveret et komplet setup, der indeholder alt det udstyr og inventar, du skal bruge. Huset er desuden nemt at betjene på grund af den gennemførte elektriske styring. Den styrer blandt andet et semi-automatisk samlebånd, der indsamler æggene og fører dem til husets forrum. Derudover er huset også udstyret med et gødningsbånd, der fører gødningen ud til husets bagside. Det hele styres fra en touchskærm, der er let at betjene, hvis du for eksempel ønsker at indstille lyset til at simulere solopgang og solnedgang. Det eneste systemet kræver, er en 230V strømforsyning og en vandtilslutning til vognens automatiske drikkevandssystem. Du kan læse meget mere om det tekniske system i det mobile hønsehus på haugaarden.dk.