Få det maksimale ud af høsten med en crimper og et skærebord til mejetærskeren

Som landmand har man brug for landbrugsmaskiner, som kan få landbruget til at køre rundt. Der er både behov for maskiner, som kan bearbejde markerne, men også maskiner, som kan bearbejde og håndtere afgrøderne, når de er høstet. Alle disse landbrugsmaskiner kan findes inde på www.bulldog.dk, hvor du præsenteres for et stort udvalg af både crimpere, skærebord til mejetærskere, kornvalser og meget andet.

Spar penge, tid og arbejdskraft med en crimper til dit landbrug

Ifølge Bulldog Agri, er og bliver korn et af de største fodermidler i Danmark. Hvis det holder stik, vil også fremtidige landbrug have brug for en crimper, særligt når de våde år melder deres ankomst. Det skyldes, at man med denne maskine kan få afsluttet sin kornafgrøde rettidigt, samtidig med at man som landmand kan gøre klar til det, der skal ske, efter at kornet er høstet. Driver du et landbrug med kvæg? Så er en crimper en essentiel landbrugsmaskine at have. Det skyldes det smarte system, der sikrer, at foderet ligger klart hele det næste år – og det næste år igen alt efter mængden.

Sidder du med spørgsmål eller en kriblende interesse for at vide mere om crimpere, og hvordan den praktiske maskine kan være til gavn for dit landbrug? Så tag fat i specialisterne inde på www.bulldog.dk. De sidder altid klar til at tilbyde dig kyndig vejledning.

Gør høsten nemmere med et skærebord til mejetærsker fra bulldog.dk

Før en crimper kan tages i brug, så har den brug for korn, som den kan arbejde med. Det kan den eksempelvis få gennem et samarbejde med en mejetærsker – udstyret med et skærebord til mejetærsker – en mark med korn og en traktor, der kører ved siden af for at håndtere høsten. Med en mejetærsker, et skærebord til mejetærsker, en mark med korn og traktor til at opsamle kornet, så er der snart en høst, der kan leveres til din crimper. Men selvom det lyder enkelt, så kan der opstå problemer undervejs.

Det kan eksempelvis være, at det skærebord til mejetærskeren, som fungerede sidste år, har nogle problemer i år. Det kan både være gået i stykker eller være slidt, men hvad end det er det ene eller det andet, kan det være nødvendigt at skifte skærebordet til mejetærskeren, hvis du ønsker et godt resultat. Derfor finder du naturligvis også disse skæreborde i sortimentet på www.bulldog.dk. Her kan du finde dit næste skærebord til mejetærsker, ligesom du også kan finde mange andre landbrugsmaskiner.