Få en spirituel dagligdag med drømmefangere og krystaller

Tessies sælger forskellige brugbare ting til en spirituel dagligdag og indretning. Læs mere om drømmefangere og krystaller her.

Tessies

Den helt rette drømmefanger

Tessies sælger mange forskellige smukke ting til hjemmet, som på den ene eller ande måde peger hen imod en spirituel livsstil. Der er bl.a. et bredt udvalg af flotte drømmefangere i både store og små modeller. Konceptet stammer oprindeligt fra de oprindelige folk i det østlige USA, som havde drømmefangere hængende for at de kunne filtrere de gode og de onde drømme fra hinanden. De gode drømme slipper igennem hullet i midten, og de dårlige bliver viklet ind i nettet og opløses, når dagen gryer. Desuden er de meget dekorative, og i vesten hænger man dem både i soveværelset, men også andre steder i hjemmet på grund af den dekorative kvalitet. Du kan finde mange forskellige smukke versioner, og hvis du skal bruge en drømmefanger til at afværge mareridt eller fordi den er flot, så klik endelig ind på www.tessies.dk, hvor du kan finde mange forskellige enormt smukke modeller til gode priser.

Bredt udvalg af krystaller

Tessies sælger mange forskellige krystaller i både rå og slebne versioner. Der er bl.a. bjergkrystaller, ametyster, rosa kvarts, dalmatin, jade, karneol, agat, zeolit og mange flere, som du kan købe til gode priser. De er enormt smukke, og kan sprede god energi derhjemme, idet de også har nogle kræfter, som påvirker energierne i- og omkring kroppen. Krystaller kan have beroligende effekter, nogle kan lægges i vandkanden og have en rensende effekt. Der er mange forskellige spændende at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige den slags krystal, du skal bruge til dit hjem. Vælg imellem mange forskellige smukke sten, som kan ligge rundt omkring i dit hjem, i vindueskarmen, på hylderne, på bordet. Find de sten, som passer til din personlighed og læs mere om de enkelte sten på hjemmesiden. De sælger også utroligt mange andre ting, hvis du er interesseret i spiritisme og gerne vil leve i balance.