Find den rigtige træning både under og efter graviditet hos Maria Dior

Du skal altid have mulighed for at træne, men når du er gravid, er der nogle ting du skal tage i betragtning. Med mariadior.dk kan du være sikker på, at få den helt rigtige træning både under og efter graviditeten, med deres bootcamp efter fødsel. De tilbyder også massage for gravide.

Bootcamp for nybagte mødre

Hvis du elsker træning, vil du sikkert gerne fortsætte både under og efter din graviditet, så du får det bedste ud af træningen. Hos Maria Dior vil du være sikret det bedste resultat, med deres bootcamp efter fødsel. Deres kompetencer og værdigrundlag er de kendt for, og med deres bootcamp efter fødsel, vil du få den rette træning, samt et kig på kost og livsstil. Du vil desuden få en familiær og behagelig stemning i deres bootcamp efter fødsel, der er perfekt egnet til enhver nybagt mor. Det er en løsning der er både holdbar og har stabile resultater. Det er derfor du bør tage ind forbi Maria Dior, og lære mere om deres praktiske bootcamp efter fødsel program, så du kan se hvad de kan tilbyde.

Kom af med smerter og ubehag med massage for gravide

En graviditet er sjældent let, og der kan være smerter og ubehag, der ikke er til at komme af med. Hos Maria Dior har de derfor valgt at tilbyde massage for gravide, der er en blid form for massage. Deres massage for gravide vil afhjælpe og lindre smerter, såvel som ubehag som følge af graviditeten. Desuden kan det være med til at hjælpe med at øge velvære og fornye energiniveauerne hos dig som gravid. Det er derfor helt ideelt at prøve massage for gravide, specielt hvis du døjer med ubehag og smerter. Massage for gravide er godt for dit helbred, og giver dig mulighed for at slappe mere af. Maria Dior ønsker at hjælpe dig hvor de kan, blandt andet med deres massage for gravide.