Find det helt rette lagertelt eller foldetelt hos Sækko Presenning

Hos Sækko Presenning kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige gode telte og presenninger. Skal du bruge et lagertelt eller et foldetelt, så læs mere her.

Sækko Presenning

Lagertelt til professionelt brug

Sækko Presenning sælger mange forskellige slags telte til professionelt brug, og her menes der ikke den slags telte, som man sover i. På hjemmesiden kan du se flere forskellige lagertelte, som kan bruges som et midlertidigt lager. Disse er imellem 10 og 20 meter lange, og kan hurtigt slås op, så de er klar til at bruges som lager eller som opbevaring fx på en byggeplads eller ved en udgravning. Et lagertelt er bygget på en enormt stærk stålkonstruktion, som kan holde til enhver belastning. Der er forskellige at vælge imellem, og du kan finde telte til lager med store porte, som kan åbnes og lukkes ved fjernstyring, hvis en truck skal køre ind og ud. Det er en meget stærk løsning, og egentlig kan et lagertelt bruges til mange ting, da det er super stærkt og ugennemtrængeligt. Den stærke stålkonstruktion kan klare al vind, som det danske vejr har at byde på, selv under ekstreme forhold.

Foldetelte til ethvert behov

Hos Sækko Presenning kan du finde mange forskellige slags telte til professionelt brug. De har lavet presenninger i mange år og har udviklet mange forskellige løsninger til forskellige specielle opgaver og behov, og derfor kan de helt sikkert finde en løsning til dig. Der er bl.a. mange forskellige foldetelte i butikken, som du kan bruge til forskellige formål. Et foldetelt er smart, hvis man skal lave en messestand eller en anden midlertidig konstruktion til inde- eller udendørs brug, og sådan et kan holde til alt vejr. Klik her, hvis du vil se de forskellige modeller i størrelser som fx 3×3 meter eller 4×6 meter. Hvis man fx skal afholde en festival og have indgange til festivalområdet overdækket, så kan et foldetelt være løsningen. Hvis man skal afholde en messe, hvor man skal præsentere en ny bil eller den slags, så er sådan et helt sikkert også den bedste løsning. Læs mere på saekkopresenning.dk.