Køb din nye Hyundai Kona eller Seat Mii hos Storgaard Biler

Med et hurtigt kik inde storgaardbiler.dk vil du se, at Storgaard Biler sælger en masse brugte biler, som alle er i høj kvalitet. Men forhandleren forhandler primært nye biler af mærkerne Hyundai og Seat, som fx Hyundai Kona og Seat Mii, som du kan læse mere om i det følgende.

Storgaard Biler

Hyundai Kona til enhver bilist

Hyundai Kona er en perfekt bil i byen og på landet. Denne alsidighed gør faktisk, at Hyundai Kona er for alle bilister i Danmark. Bilen er også et teknologisk vidunder, idet den bl.a. er udstyret med en træthedsalarm, der sikrer, at du ikke kører for usikkert som konsekvens af træthed. Den smukke bil, som fås i et utal farver, er et eksempel på, hvordan biler både kan være elegante og kantede på én og samme tid. Det lidt besynderlige navn på bilen stammer fra en hawaiiansk kystregion, hvor hvide sandstrande, delfiner og klart vand danner en nærmest paradisisk ramme. Denne forbindelse er bestemt ikke for sjov – for at køre i en Hyundai Kona er en helt igennem skøn oplevelse.

Seat Mii med sort eller hvidt tag

En anden populær bil hos Storgaard Biler er Seat Mii, som selvfølgelig også kan fås i lige præcis din yndlingsfarve. Derudover kan du også vælge at få et enten sort eller hvidt tag. Bilen udmærker sig bl.a. ved, at selvom den er lille, så er sikkerheden stor. Med avanceret teknologi kan bilen fx bremse automatisk, hvis den vurderer, at du kommer for tæt på eksempelvis forankørende biler. Men Seat Mii er også til dig, der er træt af bruge tyve minutter på at foretage en parallelparkering – og alligevel kommer til at bakke ind i bilen bagved. Således kan du vælge at få en parkeringssensor i din nye Seat Mii.

Så besøg Storgaard Biler allerede i dag, hvis du er interesseret i en Hyundai Kona eller Seat Mii, som altså er to fantastiske biler.