Kontinentalsenge bestående af topmadrasser, springmadrasser og boxmadrasser

Køb kontinentalsenge online, der består af en topmadras, springmadras og boxmadras. Køb også sengegavle, lamelbunde og andet i tilbehør til soveværelset.

Schwarz Senge

Lækre kontinentalsenge til gode priser

Schwarz Senge har et stort udvalg af kontinentalsenge, og inden du vælger, kan du med stor fordel tage en gratis rygtest i butikken. Denne ligger i hjertet af Østerbro, og du bliver modtaget af venligt personale med stor ekspertviden om kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser, hovedpuder, meder, sengegavle og alt andet til dit soveværelse og din søvn. Mange af os har kontinentalsengen som det foretrukne valg, og det er ikke svært at forstå. Med de tre lag får man en usædvanlig god komfort, men husk på, at der ikke er værdi i selve sengetypen, hvis ikke hvert lag er af en ordentlig kvalitet. Når du køber en kontinentalseng fra Schwarz Senge er du sikret, at både topmadrassen, springmadrassen og boxmadrassen er af en sublim kvalitet. Dette hænger sammen med de sengemærker, der føres på www.schwarz.dk. Køb fra Dunlopillo, Carpe Diem, Jensen Beds, Schramm, Viking m.fl., der er kvalitetsbrands med et godt ry og stor anerkendelse i Norden og internationalt.

Springmadrasser fra anerkendte producenter hos Schwarz Senge

Du kan også købe diverse madrasser separat som f.eks. springmadrasser, der fås fra flere brands på schwarz.dk. Køb behagelige springmadrasser fra Getama, Röwa, Selecta, Schramm etc. til stærke priser hos Schwarz Senge, som har den perfekte madras til dig. En god nats søvn er essentiel for trivsel og en sammenhængende hverdag, og springmadrassen har utroligt meget at sige i forhold til at sove godt. Derfor finder du kun kvalitets springmadrasser i udvalget fra udvalgte producenter. Både Getama, Selecta, Schramm og Röwa har mange erfaringer med at producere springmadrasser, og deres produkter er et resultat af adskillige års innovation og tests. Klik ind på www.schwarz.dk, og læs mere om, hvordan du vælger den rette springmadras. Du kan alternativt tage forbi butikken i København Ø, hvor du også kan få foretaget den førnævnte rygtest – helt gratis.

Bestil springmadrasser, kontinentalsenge og andet fra gode mærker som Dunlopillo, Jensen Beds, Viking og Schramm online hos Schwarz Senge eller på Østerbro.