Læs om den japanske Yakitori grill – også kendt som Konro

SousVide.dk sælger avanceret køkkenudstyr til alle typer behov, og hvis du er inde i den japanske gastronomiske kultur, har du måske læst om en Yakitori grill før. Disse går også under navnet Konro og forhandles på sousvide.dk.

SousVide.dk

Yakitori grill – forhandles hos SousVide.dk

Yakitori betyder direkte oversat noget i retning af ”grillet fugl”. I realiteten (med japansk tolkning) betyder det små stykker grillede fjerkræ, fisk eller grøntsager på et bambusspyd. Det er nemlig ikke kun kylling, som kan puttes i en Yakitori grill, selvom det er noget af det mest populære. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke gastronomiske oplever du kan få ud af din Yakitori grill. Den er designet sådan, at man kan grille små sticks på en række. Førhen var den nærmest eksklusivt fundet i Japan, men den dag i dag har den opnået mere international succes – også her i Danmark. Køb en Yakitori grill til restauranten eller det private køkken hos SousVide.dk.

Få din egen Konro

Et andet navn for køkkenredskabet er Konro. Det kan være, det er det navn, som du i stedet kender den under. Konro oversættes direkte til ”komfur”, og den er nemlig ikke bygget på samme måde som et hvilket som helst andet stykke køkkenudstyr. Blokkene til en Konro udskæres i hånden, hvorefter de også udhules ved håndkraft. Dernæst bages de i 12 timer ved omkring 1.000 graders celsius. Man kan også få en Konro som presset model. Denne er lidt mere hårdfør end den håndlavede variant. Begge dele findes online på sousvide.dk. Hvis du er stor fan af den japanske madkultur, og du godt kunne tænke dig at prøve kræfter af med denne madlavningsform, er SousVide.dk en god forhandler at kigge nærmere hos.

På www.sousvide.dk finder du professionelt udstyr samt køkkengrej til private. Kvaliteten er i top, uanset om du leder efter en vakuumpakker, dehydrator eller en Yakitori grill, som beskrevet i denne artikel. Hvis en Konro står højt på din ønskeliste, så kig nærmere online hos SousVide.dk.