Ørekirurgi og reduktion af store brystvorter hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

I udkanten af Århus ligger Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Klinikken er kendt for deres fantastisk trygge omgivelser, høje serviceniveau og ikke mindst dygtige læger. Deres udvalg af indgreb spænder samtidigt bredt, sådan at du altid får flotte resultater lige gyldigt om du vælger reduktion af for store brystvorter eller ørekirurgi.

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Reduktion af store brystvorter

En kvindes bryster er ikke bare et af kroppens mest følsomme områder, men også mest personlige. Det kan derfor være til stor irritation, hvis det brunpigmenterede område, altså brystvorten, virker uharmonisk stort i forhold til resten af brystet. En reduktion af store brystvorter er en af dine mange valgmuligheder hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, og ofte til stor glæde for patienten. Ved en reduktion af for store brystvorter fjerner man kirurgisk et stykke af areola hele vejen rundt om bystvorteområdet, sådan at dette synes mindre. Mener du, at du har for store brystvorter, kan en konsultation bookes hos kirurgerne i Østjylland, sådan at I sammen kan planlægge dit personlige forløb og dermed sikre flotte resultater.

Ørekirurgi med flotte resultater

Ved ørekirurgi korrigeres udstående ører. Dette er et andet område, der kan give mange personlige gener, især for børn, da stritører eller flyveører ofte giver anledning til eventuelle drillerier. Moderne kirurgi gør det dog relativt simpelt at foretage ørekirurgi, da man ved et enkelt snit på bagsiden af øret, kan få det til at naturligt krumme bagud. Normalt foretages denne type operation i børnehavealderen eller i løbet af de mindre klasser, men det er dog vigtigt at ønsket om ørekirurgi kommer fra barnet selv. Operationen foregår som regel ved lokalbedøvelse og varer ca. 1 time. Hvis ørekirurgi skal foretages på et barn, vil en stille og rolig konsultation med både barn og forældre være at foretrække, for at kunne vurdere barnets modenhed og motivation.

Der findes både vejledning og detaljerede beskrivelser om de mange indgreb på www.plastikkirurgi-aarhus.dk, hvor kontaktoplysninger på en kompetent medarbejder også er at finde.