Pillefyr og pilleovn med varmeflytning forhandles hos Pilleovn.dk

Har du nogensinde drømt om et pillefyr eller en pilleovn, men aldrig turde at tage skridtet videre? Så ret blikket mod Pilleovn.dk! Denne virksomhed er eneimportør af pilleovne fra MCZ, der som et af Europas førende pilleovnsmærker, leverer løsninger af særdeles høj kvalitet. Læs derfor videre herunder, hvis du er interesseret i en pilleovn med varmeflytning eller et lækkert pillefyr.

Pilleovn.dk

Vælg Performa pillefyr og få miljøvenlig varmekilde

Et pillefyr er perfekt, hvis du leder efter en løsning, der kan klare opvarmning af hele huset. Med et pillefyr fra MCZ klares opvarmning nemlig både nemt og hurtigt ved hjælp af de smarte træpiller som pillefyrene bruger. Disse træpiller er smarte, idet de både er vedvarende, økologiske og CO2 neutrale, hvilket gør et pillefyr til en yderst miljøvenlig løsning. Et pillefyr kan ligeledes tilsluttes din boligs allerede eksisterende varmeanlæg, sådan at du altid er sikret varmt vand til både opvarmning eller brugsvand. Selecta og Performa — de to serier af pillefyr, der forhandles på www.pilleovn.dk — klarer mange forskellige behov, og fås med en effekt fra 15 til 35 kW. Begge pillefyr kommer ligeledes med en fuldautomatisk styring, der gør det muligt for dig kunne tilpasse driften. Du forbruger dermed mindst muligt og således kan spare på elregningen uden at skulle gå på kompromis med varmen.

Pilleovn med varmeflytning fordeler varmen bedst

Er du mere interesseret i en pilleovn, er der naturligvis også hjælp at hente hos Pilleovn.dk. En pilleovn med varmeflytning er for eksempel et tilbud, der kommer med en masse forskellige fordele. En pilleovn med varmeflytning har som minimum én ekstra konvektionsblæser, hvilket blandt andet betyder, at varmen cirkuleres utroligt godt rundt og nemt fordeles ud i tilstødende lokaler. Rumblæserne styres separat, hvilket betyder, at de i nogle rum kan være slukkede, mens de i andre er tændte. Vælger du derfor en pilleovn med varmeflytning, er du sikret en behagelig og ensartet fordeling af varme, der altid kan tilpasses dit hjem og hvordan I bruger det. Dette gøres nemt ved hjælp at den innovative MAESTRO-teknologi, der gør det muligt for dig, at kunne styre hele systemet intuitivt fra din tablet eller smartphone. En pilleovn med varmeflytning er desuden med til at skabe et optimalt indeklima, idet det opvarmer og tørrer luften, hvilket også modvirker fugt. Ligesom pillefyret, er en pilleovn med varmeflytning også et både prisbesparende og miljøvenlig alternativ til mange traditionelle varmeløsninger.

Besøg derfor www.pilleovn.dk, hvis du har fået mod på at prøve en alternativ varmeløsning, der bestemt vil betale sig i længden! Her finder du både mere information om en pilleovn med varmeflytning, de lækre pillefyr samt kontaktoplysninger på kundeserviceteamet.