Spar tid ved at bestille mad fra Slagter Zangenberg

Bo Zangenberg er manden bag firmaet Slagter Zangenberg, der altid står klar med mad ud af huset på Lolland og omegn. Har du derfor planer om at holde fest, og mangler kvalitetsbevidst catering på Møn, er du garanteret både passion for godt kød og god service, når du lader Slagter Zangenberg stå for menuen.

Slagter Zangenberg

Mad ud af huset til både små og store begivenheder

På særlige dage har man lov til at forkæle sig selv — hvad end det er din bryllupsdag eller din fødselsdag. Hvis det er mørt kød og lækkert tilbehør i rigelige mængder du har lyst til, står Slagter Zangenberg klar med mad ud af huset på Lolland. Bestil mad ud af huset på Lolland og omegn hos Slagter Zangenberg, og bliv imponeret af både gode råvarer, god service og god stemning. På din store dag, bør du ikke skulle bekymre dig om at kokkererer, men bør netop bestille mad ud af huset på Lolland og få leveret okseculotte, kalvemørbrad, frikadeller eller din livret lige til hoveddøren.

Bestil cartering og undgå at bøvle med madlavningen

Selvom slagterbutikken ligger i Vordingborg, har du stadigvæk mulighed for at få leveret mad helt til Møn. Mangler du derfor lækker mad til en hvilken som helst lejlighed, står Slagter Zangenberg klar med catering på Møn. På grund af Bo Zangenbergs passion for slagterfaget, bearbejdes råvarerne altid efter de bedste traditioner, sådan at du trygt og sikkert kan vælge Slagter Zangenberg når du leder efter catering på Møn. Det kan nemlig ofte virke uoverskueligt at skulle tilberede mad til et helt selskab, når man også selv skal tage del i festen. Står du på Møn bør du derfor tage kontakt til Slagter Zangenberg, og bestille deres tilbud om catering på Møn, sådan at du kan slappe af, nyde god mad og tage hånd om dine gæster.

Du kan nemt bestille mad ud af huset på www.slagterzangenberg.dk, og trygt overlade tjansen til Slagter Zangenberg. Vær til stede på din specielle dag, ved at bestille catering fra Slagter Zangenberg til din næste fest.