Storgaard Biler tilbyder bl.a. praktisk leasing af SEAT og en Hyundai KONA til skarpe priser

Hos Storgaard Biler finder du mange forskellige spændende biler til gode priser, og du kan finde bl.a. Hyundai KONA modellen i butikken. Læs også om leasing af SEAT biler her.

Storgaard Biler

Hyundai KONA med smarte funktioner

Storgaard Biler sælger mange forskellige gode biler til gode priser fra HYUNDAI og SEAT, og du kan bl.a. finde den populære testvinder Hyundai KONA i butikken til en god pris. Denne mini SUV er perfekt til et alsidigt behov, da den er super sjov at køre – både i byen og udenfor byen. Den har en kraftig motor, som giver stor køreglæde og den har et kompakt SUV design, som gør den rummelig men stadig perfekt som lille bybil. Den er spækket med den nyeste teknologi, som vil være en fornøjelse for dig, der kan lide smarte biler. Den har adskillige smarte funktioner, som du sikkert ikke har prøvet før, og det er det, der gør Hyundai KONA unik. Hyundai KONA sælges på siden til en super god pris, hvor du også kan lease og finde brugte modeller. Besøg forhandleren i Bramming, hvor du kan prøvekøre den lille perle og mærke hestekræfterne.

Leasing af SEAT

Storgaard Biler tilbyder også leasing af SEAT og har mange forskellige gode modeller til leasing. Der er bl.a. små smarte og større stærke bilmodeller fra den spanske bilproducent, som har lavet populære familiebiler i mange årtier. Leasing af SEAT er super smart, hvis du fx skal bruge en firmabil, og du har brug for fleksibilitet og stabilitet. Når du leaser så betaler du en fast månedlig ydelse, og til gengæld er det ikke dig der hænger på den, når bilen skal til service. Det hele er let og fleksibelt, for du kan til enhver tid melde dig af. Leasing af SEAT er populært på grund af de smarte design, der gør SEAT oplagt som bybil, og derfor vælger mange dette bilmærke som firmabil, hvis virksomheden ligger i byen. Men der er mange modeller, også modeller som er gode til at køre langt i med flere hestekræfter og lidt mere bagagerumsplads.