Varm hjemmet op med Olimp træpiller i ekstra høj kvalitet

Den dansk-tyske forhandler Pillemadsen har så godt som alt hvad man kunne drømme om inden for biobrændsel, inklusiv træpiller. Næsten alle de bedste producenter er repræsenterede i kataloget, hvor du blandt andet kan shoppe Olimp træpiller, Lava, Heatlets, Barlinek og Fireheat. Alle mærker, som leverer træpiller i ekstra god kvalitet, og som med sikkerhed kan holde jeres bolig varm hele vinteren over. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Pillemadsen

Godt udvalg af træpiller

Mangler du et godt sted at shoppe træpiller, er Pillemadsen et godt sted at starte med at kigge. Her finder du en masse gode varianter, og helt sikkert også den type som du har brug for. Alle træpiller er nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, og samtidig kan man altid spare lidt penge når man handler ind hos dem, sammenlignet med mange af konkurrenterne. En flink og venlig kundeservice sidder desuden klar til at besvare alle spørgsmål vedr. træpiller og andre typer biobrændsel, hvilket jo altid er en god ting. Klik evt. ind på www.pillemadsen.dk, hvor du kan læse meget mere om træpiller, om butikken og de andre typer biobrændsel man forhandler.

Olimp træpiller i høj kvalitet

Et af mærkerne der lige nu forhandles hos Pillemadsen er Olimp træpiller. Olimp træpiller er altid et super godt valg når man skal købe træpiller, takket være et kvalitetsniveau som altid er ekstra højt, uanset om det gælder 8 mm varianterne eller 6 mm. træpiller. Olimp træpiller er nogle af de absolut reneste træpiller på markedet, og henvender sig især til forbrugere der gerne betaler en smule ekstra for god kvalitet. Olimp træpiller kan både bruges i pillefyr og pillebrændeovn. Klik forbi den danske forhandler allerede nu, hvis du vil vide mere.