Amalfikysten og Østrig med bureauet Ans Rejser

Amalfikysten er et smukt område i Italien, hvor der er noget for alle, hvad end man er til lokal mad eller kulturelle oplevelser. En tur til Amalfi kan blandt andet kombineres med Rom og andre byer i en samlet pakkerejse hos Ans Rejser. Dette rejsebureau har også erfaringer med Østrig, og hvis du vil holde sommer i Østrig, så klik ind på ansrejser.dk.

Ans Rejser

Se det bedste af Amalfikysten

Amalfikysten er et af de steder, som er et must at opleve gennem livet, og Ans Rejser tilbyder en tur til Amalfikysten og historiske Rom på otte dage. Du kommer forbi destinationer samt attraktioner inkl. Pompei, Sorrento, Capri, Amalfi, Rom, Napoli og andre spændende steder. Denne tur er en perfekt måde at opleve Amalfikysten på. Ans Rejser har også andre Italien ferier heriblandt ture til Verona, de norditalienske søer, Gardasøen, Umbrien og naturligvis Toscana, der er kendt for smukke landskaber og en af de mest populære kulinariske kulturer i Italien. Amalfikysten er kendetegnet ved idylliske byer, og det er svært at pege med kameraet uden at ende med postkort-værdige billeder. Klik ind på www.ansrejser.dkfor at se denne mulighed for at komme på en Amalfikysten ferie.

Sommer i Østrig – mere info på ansrejser.dk

Det er populært at rejse til Østrig om sommeren, som er en virkelig skøn årstid at opleve dette land syd for Tyskland. Østrig formår dog at være charmerende hele året rundt. Hos Ans Rejser finder du en super god tur til Østrig på otte dage, hvor man kommer forbi Bischofshofen, Salzburg, Hallstatt og andre byer. Man kommer til at bo på Gasthof i alpestil samt se Mozarts fødested, som befinder sig i Salzburg, der er en smuk og charmerende by. Læs mere om Østrig ferien her, og se billeder fra destinationerne inde på ansrejser.dk, hvor du kan se ledige afgange.

Drømmer du om at rejse til Østrig og opleve Salzburg, Hallstatt, Bischofshofen og andre byer og attraktioner, så har de den perfekte rejse hos Ans Rejser med navnet Sommer i Østrig. Rejsebureauet her er også specialister i Italien ture som fx en ferie til Amalfikysten men også Rom, Verona, Toscana og andre områder i det støvleformede land.