Bliv inspireret af strikkeopskrifter og håndfarvet garn hos Garnværkstedet

Garnværkstedet sælger alt i garn til strikkeentusiaster og nybegyndere. Læs bl.a. om udvalget af håndfarvet garn her samt om de mange strikkeopskrifter, du kan finde i butikken.

Garnværkstedet

Håndfarvet garn fra Meilenweit Merino og Manos del Uruguay giver unikke udtryk

Hos Garnværkstedet kan du finde alt i kvalitetsgarn, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge i deres butik, for de har et kæmpe udvalg af forskellige garntyper i uld, mohair, gedeuld, silke, nylon, bomuld og mange flere forskellige lækre materialer. De sælger også håndfarvet garn, som har en helt speciel charme, da de håndfarvede nøgler nødvendigvis er ukurante og unikke og derfor kan bruges til at tilføje lidt ekstra charme til dine strikkeprojekter. Der er forskellige mærker, der laver håndfarvet garn, bl.a. Meilenweit Merino, som er lavet af merinould og polyamid, hvilket gør det oplagt til at strikke sokker af. Der er også Manos del Uruguay, som har et smukt håndfarvet garn i 100% merinould, som er noget af det blødeste, du kan få fat i, som ikke kradser, men har alle de gode egenskaber fra uld. Tjek udvalget og vælg de garnnøgler, der inspirerer dig.

På garnvaerkstedet.dk finder du strikkeopskrifter til kreativ inspiration

Hos Garnværkstedet kan du selvfølgelig også købe strikkeopskrifter. Der er både bøger samt opskrifter til download, som du kan hente direkte ned på din computer og begynde at strikke med det samme. De har et hav af forskellige opskrifter på bl.a. børnetøj samt tøj til voksne, smukke cardigans, strikkede strømper, strikketrøjer, huer, halstørklæder, kjoler og meget mere. Der er mange måder at strikke på, og når man har en god opskrift at følge, får man ofte nogle virkelig smukke resultater. Man kan også selv lave sine egne strikkeopskrifter, men det kræver øvelse, og det kan være en god ide at starte med at kigge på andre strikkeopskrifter for at komme godt fra start. Siden kan man selv begynde at improvisere samt at skrive sine egne mønstre og opskrifter ned, efterhånden som man udvikler dem. Tjek siden ud og find inspiration og gode opskrifter til både trøjer, nederdele, huer, hatte og meget mere.