CitySwingers er en swingerklub med bl.a. spændende glory hole konkurrencer

Hos CitySwingers kan du udforske din seksualitet under trygge rammer. Det er en swingerklub, med alt hvad der tilhører. Læs mere om gang bangs, glory hole og s/m her.

CitySwingers

Glory hole

CitySwingers er to danske swingerklubber i København, som drives delvist af frivillig kræfter fra miljøet, for at holde priserne helt i bund. Der er alt det, som en rigtig swingerklub har, bl.a. gang bang rum, gynger, s/m faciliteter og fræk bio, og så afholdes der mange forskellige events. Når du har betalt entre er der fri bar og alle events er gratis, og der er over 50 forskellige frække events hver måned. Bl.a. afholdes der en glory hole konkurrence, hvor den bedste kvindelige sutter skal kåres af nyvaskede dommer, som på skift skal stikke deres penisser ind i et glory hole for at blive suttet af en deltager, som de ikke kan se. Denne populære konkurrence afholdes ind imellem, og her kan man virkelig komme hinanden ved, også selvom man ikke kender hinanden. Hvis du har lyst til at deltage, så læs mere om den frække glory hole konkurrence på siden.

Swingerklub i trygge rammer

Leder du efter en swingerklub på Sjælland? Så er CitySwingers stedet! For det første, bliver det ikke billigere, og når du har betalt entre, så er der fri bar og fri adgang til alle events. Der afholdes mange forskellige spændende events, hvor du kan lære andre swingere intimt at kende, og så er der selvfølgelig spa, sauna, glory holes, gang bang rum, frække omgivelser, fræk bio, håndlæder og badefaciliteter. I denne swingerklub kan du under trygge rammer møde frække partnere, som du kan udfolde sig seksuelt med, og du vil helt sikkert møde nogen, som du deler fantasier med. Hvis du går rundt med nogle frække fantasier, som du gerne vil udleve, så er en swingerklub et godt sted at gå hen, for her kommer folk fra hele Sjælland for at få deres seksuelle ønsker udfriet. Der er desuden en sexolog tilknyttet, som du gratis kan skrive til, hvis du har spørgsmål om din seksualitet.