Få en god jagttur med Nikwax imprægnering og en praktisk Camelbak drikkerygsæk

Sonos sælger alt i jagt, fiskeri og outdoor, og du kan helt sikkert finde alt det, du skal bruge til en god tur i naturen på siden. Her kan du bl.a. finde Nikwax imprægnering og Camelbak drikkerygsæk til lange ture.

Sonos

Nikwax imprægnering til tøj og sko

Leder du efter en super god imprægnering til dit tøj og dine sko, så er Nikwax imprægnering noget af det bedste på markedet. De laver produkter til mange forskellige slags tøj og sko, og hvis du vil være sikker på, at dit tøj er 100% vandtæt, så er Nikwax imprægnering helt sikkert det bedste på markedet. Find mange forskellige slags Nikwax imprægnering på sonos.dk, hvor du kan være sikker på gode priser og høj kvalitet. Så kan din gamle oilskinsjakke blive helt regntæt igen, og dine jagtstøvler kan klare en tur i det høje og våde græs, uden at du får våde fødder. Der er virkelig god grund til at imprægnere sit tøj, hvis man kan lide at vandre eller at gå på jagt, for det er fantastisk at kunne være ude i naturen, selvom det regner eller lige har regnet uden at få vådt tøj. Find lige det, du skal bruge på siden.

Smart Camelbak drikkerygsæk

Hos Sonos kan du finde alt i jagt og fiskeri samt outdoor living. Der er mange forskellige produkter i sortimentet, som er håndplukkede fra de bedste producenter af outdoor tøj og jagtudstyr fra hele verden. Der er især mange svenske, canadiske, tyske og amerikanske produkter i sortimentet, da de laver det bedste grej. Du kan bl.a. finde en Camelbak drikkerygsæk som er et super genialt koncept, som du kan købe til en god pris. Det er en rygsæk med en stor pose i, hvorfra en slange løber langs den ene strop, hvilket gør det muligt for dig at drikke imens du er på farten. Med en Camelbak drikkerygsæk kan du drikke vand imens du løber eller vandrer, uden at skulle stoppe, tage din rygsæk af og finde din drikkedunk frem. Det er super smart, hvis man løber langt eller går på jagt, hvor man ikke skal lave unødvendige bevægelser. Find din Camelbak drikkerygsæk på hjemmesiden.