Gå på jagt med skydestok og vildtkamera fra Jagt og Fiskeri

For mange jægere er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr. Det kan være en skydestok, så man nemmere kan sigte sig ind på byttet. Det kan være et Hunter vildtkamera, så man kan observere byttets bevægelser. Det kan være lokkekald, høreværn, jagtstol eller lignende. Det er nemlig forskelligt fra hver jæger, hvad man ønsker at bruge og arbejde, når man ønsker at skyde et vildt. Find grej og udstyr til jagt hos www.jagtogfiskeri.com.

Jagt og Fiskeri

Skydestok indstilles efter din højde

Når man går på jagt, er det vigtigt at have et perfekt og roligt sigte, så man kan ramme vildtet. Derfor benytter selv de mest garvede jægere en skydestok i høj kvalitet, så de er sikre på at have god føling med deres gevær og kan sigte mere præcist. Heldigvis kan man indstille en skydestok efter højde, alt efter om man ønsker at stå op, sidde på et knæ eller at være i en tredje position. Derudover kan man finde en skydestok, der opfylder dine krav og behov til jagt. Se mere på www.jagtogfiskeri.com, hvor der forhandles kendte mærker, som opfylder jægernes krav under jagten – f.eks. Viper-Flex og Primos Trigger. Fra disse mærker kan man finde en skydestok i høj kvalitet og være godt udstyret til næste gang, man skal på jagt.

Brug et vildtkamera til at observere dyr i naturen

Måske du allerede har dit basisudstyr i orden og dermed allerede har en skydestok. Men hvad du måske ikke har er et Hunter vildtkamera. Hvorfor skal du have et vildtkamera? Et vildtkamera fra mærket Hunter er et smart kamera, der bruges til at observere og overvåge bevægelser i naturen. Kameraet er ikke stort, men kan skjules, så det ikke vækker opmærksomhed. På den måde kan du skabe dig et skarpt indblik i vildtets terræn og adfærd i området. Et vildtkamera kan også bruges til andet end blot jagt og af jægere. Det kan også bruges af naturentusiaster. Ved at opsætte et vildtkamera i vildtets terræn, kan man analysere vildtets bevægelser, rutiner, adfærd, m.m. og få sig et smukt indblik i naturen. Ikke desto mindre så benyttes et vildtkamera også mere på f.eks. byggepladser. Her holder kameraet øje med ubudne gæster, ualmindelige opførelser, o.l. Som en ekstra bonus for både jægere, naturentusiaster og vagter på byggepladser, så er vildtkameraer den dag i dag udstyret med 4G, som gør det muligt at få sendt billeder og videoer direkte til en mobil, iPad, e.l. Dermed kan man gemme disse billeder og videoer til senere brug.