Badekar og blowere til hunde fås hos GroomUs

Som ejer af hundesalon, hundedagpleje, kennel eller lignende, kan det være praktisk at have nogle produkter, der gør det lettere at have hund. Hos GroomUs har du mulighed for at finde lige det, der gør et lettere at tage dig af hundens pels. Det gælder bl.a. et badekar til hunde og blower til hunde, så deres pels kan blive fri for støv, løse hår og vand.

GroomUs

Gør hunden ordentligt ren i badekar til hunde

Har du en hundesalon, så kan du selvfølgelig ikke undvære badekar til hunde. Hos GroomUs har de Danmark bedste udvalg, da er de klar over, hvor vigtigt det rette badekar til hunde er. De har dem derfor også nogle i høj kvalitet. Et badekar til hunde i den rette størrelse, kan gøre en stor forskel, når du skal rengøre hundens pels. De har derfor også mange forskellige badekar til hunde, der gør det let at få hunden op i det. Badekar til hunde er uden tvivl ideelt, da du har et dedikeret område til hundens rengøring og forplejning, og så finder du også flere elektriske, der kan hæves og sænkes så hunden lettere kan komme op i den. Det kan specielt være en nødvendig detalje, hvis du har en granddanois eller lignende store hunderacer. Der er en låge, der lukker for, så hundene ikke går ud igen, når du har fået dem i karet. Du kan være helt sikker på, at der er badekar til hunde hos groomus.dk, der matcher dine behov.

Tør hundens pels med den rette blower til hunde

Efter hunden har været i bad, så skal den selvfølgelig tørres, og det kan man let gøre med en blower til hunde. Hos GroomUs har de to varianter af blowere til hunde, der kommer med og uden forskelligt tilbehør, alt efter hvad du har brug for. Foruden at tørre hunden, så kan en blower til hunde også fjerne både snavs og løse hår, der giver hunden den bedste renlige pels. Det er altid en god ide, at du undgår at stille en blower til hunde på gulvet, da det kan samle støv og hår i filtret. Det er derfor altid en fordel, at du enten har et stativ med hjul, så du kan flytte på den eller et vægbeslag. Du kan vælge ud fra, hvad der er mest praktisk for dig. At du kan flytte rundt på din blower til hunde, eller at den er ét sted, der er let at komme til den.

GroomUs er førende hunde groomingekspert og ved derfor også en hel masse om deres produkter.