Find BARF hundefoder eller frostfoder til dine dyr hos Fodergrossisten.dk

Uanset om det gælder hundefoder, eller en række andre typer dyrefoder, så er Fodergrossisten.dk et rigtig godt sted at besøge. Her finder du nemlig udelukkende dyrefoder i høj kvalitet, og kan blandt andet vælge BARF hundefoder, som har alt den næring som sunde og raske hunde skal bruge. Du har desuden også mulighed for at købe frostfoder til slanger; en kategori hvor kataloget lige nu spænder ganske bredt. Klik selv forbi og tag et kig, eller læs videre i artiklen her.

Fodergrossisten.dk

BARF hundefoder fyldt med næring

Vil du være helt sikker på at din hund får alt den næring som den har brug for, de helt rigtige vitaminer og mineraler og så videre? Så er BARF hundefoder det helt rigtige produkt. BARF hundefoder er nemlig fyldt med næring, og vil være det helt rigtige udgangspunkt for sunde og raske hunde. BARF er en forkortelse for Biologisk Passende Raw Food. Filosofien er at foderet skal indeholde alle de naturlige ingredienser, som en hunds kost ude i naturen vil bestå af. BARF hundefoder indeholder derfor både frisk kød, grøntsager, knogler og indvolde; ting som nok skal få din hund til at logre med halen af velvære. Lige nu fås BARF hundefoder i en række varianter, blandt andet fasan, kylling, hest og kanin. Alle til fornuftige engrospriser.

Kæmpe udvalg af frostfoder

Foruden hundefoder, så kan du blandt andet også købe frostfoder hos www.fodergrossisten.dk. Her finder du et kæmpe udvalg, som kan få enhver slanges tænder til at løbe i vand, blandt andet rotter, daggamle kyllinger, brisling, smelt og vagtel. Alle typer frostfoder lever op til EU-krav, og holder generelt et fint kvalitetsniveau, både hvad angår dyrevelfærd, gode næringsstoffer og så videre. Og så fås frostfoderet end da til ganske fornuftige priser og med lynhurtig levering.