Alt fra Trenser til træktove til islændere heste online på Teigar.dk

Hos Teigar Rideudstyr kan du finde alt i rideudstyr til islændere, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge af trenser til islændere og islænder træktove samt meget mere.

Trenser til islændere

Har du en islandsk hest, som fortjener det allerbedste, så er Teigar Rideudstyr lige din webshop, for de har specialiseret sig i rideudstyr til islændere, og her kan du finde alt det, du skal bruge af super godt rideudstyr til islænderheste til gode priser. Skal du bruge trenser til islændere, så kan du helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris, og så vil du elske at ride med dette super lækre udstyr, som er super behageligt og skånsomt for hesten. Vælg imellem mange forskellige trenser til islændere med eller uden bid, som din hest vil elske at have på, når i skal ride en tur. En trenser til islændere er de læderstropper, som sidder på hestens hoved og forbinder biddet med tøjlerne, som gør det muligt at styre hesten, når man rider. På den måde kan man give den signal til at stoppe eller til at dreje.

Islænder træktove

Teigar Rideudstyr sælger alt i rideudstyr til islændere, og du kan bl.a. finde islænder træktove i sortimentet til gode priser. Der er mange forskellige farver, størrelser og længder at vælge imellem. Træktovet er det tov, du kan fæstne i trensen, som gør det muligt at trække hesten, når den skal gå et bestemt sted hen, når man ikke rider på den. Man kan også bruge islænder træktove, når man skal øve ridning med børn eller nybegyndere, hvor hesten traver med en rytter på ryggen, imens en mere erfaren rytter trækker hesten i træktovet. Det er sådan, man lærer at ride, og det er godt at have prøvet det, før man selv styrer hesten helt alene ved hjælp af tøjlerne. Du kan finde forskellige islænder træktove til gode priser i sortimentet, og du vil helt sikkert elske de mange forskellige produkter i butikken på teigar.dk, hvor du kan finde alt det, du skal bruge.