Brænde inkl. brændetårne, træpiller samt RUF og Pini Kay træbriketter

Havehobby.dk er, udover at være en prisstærk forhandler af havemøbler, læhegne, ukrudtsmiddel og alt andet til haven, også en god hjemmeside at bestille brænde på. Her er det fx muligt at finde Pini Kay og RUF træbriketter til nedsatte priser.

Havehobby.dk

Bestil brænde hos specialisten Havehobby.dk

Siden Havehobby.dk byder bl.a. på brændetårne af bøg, birk, ask samt blandet løvtræ. I kategorien med brændetårne har du både mulighed for at vælge lufttørret eller ovntørret brænde, der leveres i et brændetårn, der er en struktur, som holder brændet på plads, men hvor man let kan tage fra og fylde brændekurven op. Her har du også mulighed for at vælge optændingsbrænde i sække, der leveres i brændetårn. Havehobby.dk fører også træpiller til gode priser. Det er Heatlets træpiller, der er kendte for kvaliteten, og disse fås i tykkelser på 6 mm og 8 mm – en prisstærk måde at brænde på. Havehobby.dk ligger også inde med briketter, som du kan læse mere om herunder.

Pini Kay og RUF træbriketter – mere effektiv og prisvenlig fyring

Hos Havehobby.dk tilbydes populære træbriketter som RUF og Pini Kay. Her er tale om lyse RUF træbriketter, som er et 100 % naturprodukt, som er 50 % billigere at fyre med sammenlignet med almindeligt brænde. Pini Kay træbriketter har en vandfugtighed på omkring 4 % og en askerest på omtrent 0,5 %, hvilket også gør Pini Kay træbriketter til et kvalitetsprodukt. Udover at forhandle Pini Kay og RUF træbriketter, finder du også varianter som ØKO-Brik og mange andre. Vinteren er for alvor ved at melde sit indtog, og hvis man ikke allerede har styr på træbriketterne, er det med at slå til.

Havehobby.dk er en god side, der kan spare dig for tusindvis af kroner på brænde. Det er en investering, som skal gøres år efter år, og derfor er det vigtigt at researche markedet grundigt. Hos Havehobby.dk sælger de RUF og Pini Kay træbriketter, brændetårne, træpiller i 6 og 8 mm og andet inden for brænde.