En artikel om Lyngby Porcelæn og gulvlamper

Gaver og Bolig byder ind med masser af fristende ideer, hvad end du leder efter en gave til veninden, mor eller måske dig selv? Der sælges nemlig masser af spændende brugskunst til hjemmet som fx fra Lyngby Porcelæn, og du kan også vælge mellem gulvlamper og andre lamper fra en masse designere.

Gaver og Bolig

Lyngby Porcelæn er et kendt designermærke i Danmark

Lyngby Porcelæn er et dansk firma, der blev etableret i 1936, som har sat et markant præg på dansk designhistorie. Deres porcelæn forbindes med en høj håndværksmæssig kvalitet, der i starten blev produceret på Porcelænsfabrikken Danmark indtil 1969. En af de mest kendte ikoner fra Lyngby Porcelæn er Lyngbyvasen. Gaver og Bolig sælger et stort udvalg fra denne danske designer, som er inddelt i flere kategorier. På gaverogbolig.dk kan du bl.a. vælge mellem vaser, lysestager, urtepotter, lamper og også skønt service. Hvis du også er helt vild med Lyngby Porcelæn og deres fantastiske design, kommer du til at elske udvalget hos Gaver og Bolig.

Find veldesignede gulvlamper hos Gaver og Bolig

Der sælges lidt forskelligt i gulvlamper hos Gaver og Bolig. Du har mulighed for at vælge mellem lamper fra Vita og Belid i nogle helt fantastiske design. Det er populært at placere gulvlamper ved siden af lænestolen, på kontoret og mange andre steder. Leder du efter et klassisk udtryk, eller er du mere til et moderne look? Gaver og Bolig kommer med garanti til at have den rette lampe i topkvalitet uanset behov. Udvalget hos Gaver og Bolig består af en stor del danske og skandinaviske brands, der er kendt for enkelthed. Hvis du leder efter gulvlamper i ægte nordisk design, så start din søgen på gaverogbolig.dk.

Gaver og Bolig tilbyder mange typer af gulvlamper til rummet. Placér den ved siden af lænestolen eller sengen, og hav en dejlig lyskilde til, når du læser. På gaverogbolig.dk sælges også masser af brugskunst i form at porcelæn. Det er især mærket Lyngby Porcelæn, som er efterspurgt. Dette danske designikon står for innovative design igennem deres lange levetid, og du har adgang til ekstra meget fra mærket her online på webshoppen.