Få en ekstra god sommer med et drivhus og en sjov trampolin i haven

Harald Nyborg sælger stort set alt i værktøj, indretning, autoudstyr og ting til hus og have. Læs om drivehuse og om en sjov trampolin til haven her.

Harald Nyborg

Smukt udvalg af drivhuse

Hvis du drømmer om at kunne dyrke lækre friske grøntsager og frugter i haven, så er et drivhus vejen frem. Det er en meget simpel opfindelse, som dog er enormt effektiv. Du kender sikkert til drivhuseffekten, som ofte bliver omtalt i forbindelse med global opvarmning. Det går ganske simpelt ud på, at solens stråler kan trænge igennem glasset i drivhuse, men ikke trænge ud igen lige så effektivt. Det betyder at glashuset varmes meget mere op end omgivelserne, og det giver jo mulighed for at dyrke nogle grøntsager, som ellers trives bedst i et mere sydlandsk klima. Ellers står den jo mest på kål og rodfrugter på vores halvkugle. Se det smukke udvalg af drivhuse på hjemmesiden www.harald-nyborg.dk, hvor du kan finde mange forskellige gode modeller, som helt sikkert vil passe til din have og dine behov. Så kan du glæde dig til at plukke smukke skoleagurker, som popper frem hver dag på planten henover sommeren.

Underholdende trampolin

Harald Nyborg sælger også havetrampoliner, som du kan finde til gode priser i butikken. Der er forskellige størrelser at vælge imellem, og der skal nok være den perfekte størrelse til jeres have. Til nogle modeller kan man også få et net, som man spænder rundt om trampolinen på nogle lodrettes stænger, så man ikke kan falde ud over kanten, hvis man fx laver en saltomortale og får overbalance, når man lander igen. Med en trampolin i haven er der konstant underholdning hele sommeren. Det bliver aldrig kedelig, og børn lærer ret hurtigt at lave forskellige tricks eller stunts; skruer og saltomortaler, og det er super sjovt og god motion i øvrigt for dem at hoppen på trampolin. Find lige hvad du skal bruge på hjemmesiden af spændende og sjove ting til hus og have; der er altid gode priser, og kvaliteten er i top, og du kan finde mange forskellige gode tilbud.