Forhandler af Light-Point lamper og Bestlite lamper

Hos Designerlys.dk kan du finde et bredt udvalg af flotte designerlamper til gode priser. Se bl.a. på de flotte Light-Point lamper og Bestlite lamper.

Designerlys.dk

Light-Point lamper i smukke og virkelig stilrene designs

Designerlys.dk sælger forskellige smukke lamper til gode priser, og du kan bl.a. finde forskellige smukke designerlamper fra danske designvirksomheder. Se bl.a. sortimentet af Light-Point lamper, som er minimalisme og funktionalitet kombineret i smukke og virkelig stilrene designs. Der er noget eksklusivt og Light-Point lamper, da de udstråler elegance og funktionalitet. Du vil helt sikkert elske de mange forskellige smukke kubiske eller cylindriske designs, som både er væglamper og loftslamper. Hvis du kan lide rene linjer og stilrent designs, så vil disse smukke lamper helt sikkert være lige noget for dig. Du kan nok finde mange forskellige smukke bud på din ny væglampe derhjemme, for de smukke designerlamper ser smukke ud i mange forskellige sammenhænge. Light-Point lamper er et stilrent valg, som helt sikkert vil være noget for dig, og der er ingen tvivl om, at du vil elske den smukke måde, de spreder lyset i rummet på, som helt sikker vil se smukt ud hjemme hos dig.

Bestlite lamper med retro kolonialt look

Designerlys.dk sælger også de smukke Bestlite lamper, som har et meget tidsløst designs. De har et næsten lidt retro kolonialt look, som kan se enormt elegant ud med stativer i messing eller krom. Den klassiske BL1 er kendt for, at Churchill havde den stående på sit skrivebord i bunkeren under Whitehall under anden verdenskrig. De smukke og tidsløse designs er fra 1930erne, men er lige aktuelle stadigvæk og vil helt sikkert være lige noget for dig, hvis du kan lide kvalitet, som aldrig går af mode. Der er mange forskellige virkelig elegante designs og smukke Bestlite lamper til gode priser i sortimentet. De laver både skrivebordslamper, loftslamper og væglamper nu, og du kan helt sikkert finde en, som vil passe til dit hjem. Bestlite lamper spreder lyset på en smuk måde i rummet, som giver god stemning, og det klassiske design findes i mange stilfulde hjem, da det helt klart er en klassiker, som ikke går af mode nogensinde.