Harald Nyborg – trådhegn, foderautomater, gnaverbure og andet til haven

Køb trådhegn med mellemrum på 5×10 og 10×10 cm hos Harald Nyborg. Den danske byggespecialist tilbyder også andre artikler til haven inkl. gnaverbure og fuglehuse.

Harald Nyborg

Køb trådhegn med mellemrum på 5×10 cm via harald-nyborg.dk

trådhegn - Harald NyborgEr der behov for at afgrænse et område i haven? Harald Nyborg sælger trådhegn med mellemrum på 5×10 og 10×10 cm. Trådhegn benyttes bl.a. til at skabe en lille hundegård. Det er især vigtigt at have en sikkerhedsforanstaltning, hvis man har med hundehvalpe at gøre, da de har en større risiko for at fare vild. Det er rart at kunne tilbyde frisk luft til hunden uden opsyn, og derfor vælger mange danske haveejere at opsætte trådhegn til at forme en hundegård. De kan naturligvis også benyttes til at holde andre dyr inde eller lidt for nysgerrige babyer. Harald Nyborg sælger trådhegn i forskellige farver, der er fremstillet i en solid kvalitet. Det er nemt at opsætte trådhegn med hegnspæle, du også kan købe hos Harald Nyborg. Hegnspæle fås med en højde på 105, 110, 145 eller 160 cm. Her afhænger det naturligvis af højden af trådhegnet, og hvad det er, man ønsker at indhegne. Bestil hegnspæle, trådhegn og andet i havehegn inde på www.harald-nyborg.dk, hvor der er ekstra penge at spare.

Gnaverbure til kaniner og andre dyrearter

gnaverbure - Harald NyborgHos Harald Nyborg føres også fuglehuse og gnaverbure. Mange danskere ønsker at have kaniner i haven. De kræver ikke den store opmærksomhed, og de kan især være et hit blandt de små. Kaninburet kan hurtigt gå hen at blive en dyrere investering. På harald-nyborg.dk sælges kaninbure, der også kan benyttes til andre gnavere, til væsentligt bedre priser end hos lokale dyreforretninger. Der sælges fx en løbegård til gnavere samt et kaninbur. Du kan også købe begge dele samlet og derved spare væsentlige procenter. På www.harald-nyborg.dk finder du også foderhuse til fugle. Det er idyllisk med kvidrende fugle i haven, og med et hyggeligt fuglefoderhus og foder til de bevingede væsner, så har de noget at komme efter. Hos Harald Nyborg kan du vælge fuglehuse i forskellige design og til flere priser, ligesom du også finder de specialbyggede foderautomater på webshoppen. Selve fuglefoderet kan også handles på harald-nyborg.dk, hvor du har mulighed for at vælge mellem jordnødder, hampefrø, mejsebolde og solsikkefrø. Prøv også en af de forskellige vildfugleblandinger, der med sikkerhed kommer til at blive et hit blandt de lokale fugle. Uanset om du ønsker at have kaniner i haven, eller du prøver på at tiltrække vilde fugle, kan Harald Nyborg hjælpe med gnaverbure, foderhuse til fugle, fuglefoder og foderautomater.

Havemøbler, haveredskaber og andet til haven

haven - Harald NyborgDu finder naturligvis også andre typer af produkter til haven udover gnaverbure, fuglehuse og trådhegn. Der sælges bl.a. havemøbler hos Harald Nyborg, hvor du frit kan vælge mellem flere typer af cafesæt, bænksæt, loungemøbler, havestole, haveborde osv. Denne danske kæde tilbyder også en bred vifte af haveredskaber, hvor du kan klikke frem til alt fra hakker, sækkevogne og skovle til koste, kultivatorer og grensakse på harald-nyborg.dk. De lave priser gør sig også gældende i udvalget til grill. Hvis du også nyder en god grillaften, kan du finde forskellige alubakker til formålet samt engangsgrill, bøfvendere, grillovertræk og alt andet, du har brug for, når naboerne og vennerne skal inviteres over til en omgang lækker grillmad en sensommeraften. Webshoppen www.harald-nyborg.dk gør det enkelt at købe artikler til haven, uanset hvor man skulle have adresse henne. Det meste kan leveres via pakkeposten, mens nogle større produkter kræver levering af fragtmand.

Hvis du ikke allerede kendte til Harald Nyborgs udvalg til haven, så burde du nu være bekendt med en brøkdel af det komplette sortiment. Klik dig frem til den rette kategori på harald-nyborg.dk, hvor du selvfølgelig finder meget andet end gnaverbure, trådhegn, hegnspæle, grilludstyr, havemøbler, og hvad der ellers er nævnt i denne artikel. Bestil bekvemt fra dit eget hus på www.harald-nyborg.dk.