Her finder du bl.a. en sovesofa i flot design og gæstesenge i høj kvalitet

Hos Futon House finder du sovesofaer og gæstesenge i stor stil. Med en sovesofa i hjemmet, er det kun fantasien, der sætter grænser for hvordan du kan indrette dit hjem! Læs mere nedenfor om det lækre udvalg.

Futon House

Behagelig sovesofa i fedt design

Leder du efter smarte og multifunktionelle senge, er du havnet det helt rigtige sted. Futon House byder på et stort udvalg af behagelige senge fra vellidte mærker. Sengen er et af de møbler, der tager enormt meget af gulvpladsen i hjemmet. Bor man småt, kan det være lidt af en udfordring at finde plads til alle sine dejlige møbler, hvis man vil beholde sin store dobbeltseng. Det behøves dog ikke at være en udfordring. Futon House fører nemlig et stort udvalg af sovesofaer. Med en sovesofa kan man lynhurtigt gå fra at stå med en sofa til at stå med en flot, redt seng. En sovesofa findes i mange forskellige modeller og der findes mange smarte design. Blandt andet fås sengene med elevation i, så du kan ligge og læse, se en film eller noget helt tredje. Er du på udkig efter en ny sovesofa og har du lyst til at læse mere om sengenes funktioner, kan du besøge Futon House ved at klikke ind på www.futonhouse.dk.

Smarte gæstesenge

Sovesofaerne egner sig også perfekt som gæstesenge. Har du overnattende gæster og ønsker du at tilbyde dem en god nats søvn, kan sovesofaer være vejen frem. Erstatter du din normale sofa med en sovesofa, har du et lækkert sted at tilbyde til overnattende gæster. Ydermere kommer diverse former for gæstesenge heller ikke til at stå og tage gulvplads. Du kan med fordel også bruge sovesofaer som gæstesenge på kontoret i hjemmet. På den måde kan du hurtigt forvandle dit kontor til et lækkert gæsteværelse. Sortimentet hos Futon House emmer af kvalitet. Sengene kommer udelukkende fra vellidte mærker og en stor del af sengene iblandt sortimentet er i nordiske design – de passer dermed med stor sandsynlighed til resten af møblementet i boligen og det store udvalg af betræk i forskellige farver og mønstre gør, at du kan være med til at designe din helt egen gæsteseng.

Tag et smut forbi Futon House og find din drømmeseng!