Her forhandles bl.a. en vandseng og Tv møbler i høj kvalitet

Hos Bolighuset Werenberg står faguddannede specialister klar til at give dig en hjælpende hånd med at ommøblere dit hjem. Deres over 50 år i branchen gør dem ikke bare kompetente, men gør også deres sortiment utroligt varieret, sådan at du kan få fingrene i alt fra en vandseng til nye Tv møbler helt uden problemer.

Bolighuset Werenberg

Vandseng i flot design

Er det soveværelset, der skal møbleres bør du gå på opdagelse i det varierede udvalg af senge, madrasser, sengerammer og ikke mindst vandsenge. Hvis du ønsker en unik soveoplevelse, er en nat på en vandseng med garanti, hvad du er på udkig efter. Bolighuset Werenberg forhandler ikke bare et stort udvalg af vandsenge, men også alt slags tilbehør du behøver til vedligeholdelse af din nye vandseng. Hvis du vælger at investere i en vandseng fra Bolighuset Werenberg, kan denne desuden fås i flere forskellige design og farver, samt størrelser og højder. Er du derfor interesseret i at prøve noget nyt, er en vandseng fra Bolighuset Werenberg et oplagt valg!

Super smarte Tv møbler

Familien samles i stuen. Når hele familien samles omkring en god film fredag aften, bør jeres nye Tv møbler derfor også samle rummet på hyggeligste vis. Der forhandles en række af Tv møbler i forskellige stile og designs hos Bolighuset Werenberg, hvilket vil sige, at du med sikkerhed kan finde de Tv møbler, der passer perfekt til jeres hjem. I Bolighuset Werenberg’s optik, er Tv møbler ikke bare overflader til at stille TV på, men også en mulighed for at inkorporere TV’et i stuens øvrige indretning. Du finder derfor både Tv møbler, som TV’et kan stå på, men også løsninger som komplimenteret et TV, der hænger på væggen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din investering i nye Tv møbler, står kompetente medarbejdere altid klar enten ved telefonen eller i butikken.

Besøg www.werenberg.dk, hvis du vil danne dig et overblik over sortimentet, eller ønsker at tage en snak med en medarbejder, der kan hjælpe dig på vej mod dit drømmehjem.