Her forhandles bl.a. fyringsflis og pilleflis til fornuftige priser

Hvis man er på udkig efter flis af høj kvalitet, som man kan tænde op med i sin brændeovn, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra fyringsflis til pilleflis til rigtig gode priser. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Fyringsflis af både eg, ask og bøgetræ

Hvis man gerne vil have brændsel, der kan holde gang i brændeovnen i rigtig lang tid, så kan det helt sikkert anbefales, at man køber fyringsflis hos Den Gamle Brugs. Fyringsflis har nemlig et lavt indhold ad vand og er desuden fremstillet af både eg, ask og bøgetræ, hvilket er med til at give flisen en rigtig god brændværdi, sammenlignet med hvis det kun var fremstillet af grantræ. Foruden at være et godt valg at tænde op i brændeovnen med så kan fyringsflis også benyttes som strøelse i bunden af eksempelvis en hesteboks. Hos Den Gamle Brugs forhandles flisen naturligvis til en rigtig god pris. Det er altså bare med at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk, hvor man kan bestille allerede i dag.

Godt udvalg af pilleflis

Hvis man har en brændeovn i sit hjem, som man nyder at sidde og hygge sig ved, og som man gerne vil have billigt brændsel til, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet pilleflis til rigtig fornuftige priser. Hos Den Gamle Brugs fås pilleflis bestående af ask, eg og bøgetræ, som giver det en væsentlig forbedret brændværdi, sammenlignet med hvis pilleflisen kun bestod af grantræ. Flisen sælges i løs vægt og i portioner af 30 kubikmeter. Man kan læse meget mere om det hele og bestille allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Online på hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der både fyringsflis og pilleflis af særdeles høj kvalitet og til de absolut bedste priser.