Her udbydes der blandt andet Trip Trap trolde samt Klarborg nisser

Hvad enten det er trolde eller nisser, man er på udkig efter til at udsmykke sit hjem med, så er det helt sikkert en god idé at kigge ind forbi Kram & Kanel. Her forhandles der nemlig både Trip Trap trolde og de klassiske Klarborg nisser. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.kramogkanel.dk.

Rare og behagelige Trip Trap trolde

Hvis man mangler udsmykning til sit hjem, og man godt kan lide små, fine figurer, så skal man helt sikkert kigge ind forbi Kram & Kanel. Her forhandles der blandt andet Trip Trap trolde, som er designet i samme stil, som de måske mere kendte Trip Trap nisser. Trip Trap troldene har særdeles udtryksfulde ansigter, hvilket er med til at gøre dem rigtig rare og behagelige at kigge på og have stående i hjemmet. Troldene har desuden en sjov, lang hale, som er med til at give troldene et hyggeligt og kærligt udtryk. Ligesom nisserne er også Trip Trap troldene en del af det kendte Klarborg-univers, så de vil matche ganske fint med nisserne, når de bliver stillet frem til jul. Man kan kigge nærmere på udvalget af de fine trolde ved at kigge ind forbi Kram & Kanel på hjemmesiden www.kramogkanel.dk.

Klarborg nisser i fantastisk design

For mange danskere er det ikke rigtig jul, før man har fået julepynten hængt op, og for mange danskere er Klarborg nisser en fast del af den årlige julepynt. Mange vil formentlig kende nisserne under navnet Trip Trap nisser, som der hvert år udkommer et nyt par af. Hos Kram & Kanel forhandles der mange forskellige Klarborg nisser, som alle har et fantastisk design og udtryk, som helt sikkert vil skabe en hyggelig stemning i hjemmet op til jul. Klarborg nisser har mere end 30 år på bagen, og de nye nisser er hvert år designet med blik for kreativitet og hjertevarme. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge Kram & Kanel på hjemmesiden www.kramogkanel.dk.

På hjemmesiden www.kramogkanel.dk finder man et stort udvalg af de fineste figurer til udsmykning i hjemmet.