Hos Designgaven finder du La Rochere glas og lysmanchetter fra Holmegaard

Du bør være glad for alt du ejer, og bare fordi du bruger glas hver eneste dag, behøver de ikke være kedelige. Netop det er Designgaven enig i, og derfor har de også et udvalg af spændende ting som fra La Rochere og lysmanchetter fra Holmegaard.

Designgaven

Få La Rochere glas til alle begivenheder

Du bør have de rette elementer i hjemmet, der giver dig den bedste følelse. Derfor er La Rochere glas et ideelt valg, da det er glas, der kan bruges til hverdag, samt når du har gæster. La Rochere er et fransk mærke, der har lavet glasvarer i over 500 år. De har videregivet en lang tradition, som gør du får de flotte og unikke La Rochere glas. Selvom glassene er unikke og flotte, kan de godt tåle maskinvask. Det anbefales dog altid, at du vasker La Rochere glas ved et kortere program. Det er med til at de bevarer glansen i længere tid. Designgaven er glade for at kunne tilbyde de flotte Rochere glas i forskellige variationer.

Gør vinteren varmere med lysmanchetter fra Holmegaard

Vinteren er grå og kold, og kan være svær for nogle at komme igennem. Designgaven har flotte lysmanchetter der kan være lige det du søger. Se udvalget fra Holmegaard, og find netop de lysmanchetter, der vil give mest mening i dit hjem, eller i hjemmet til en du holder af. Efter at være kommet hjem fra en lang dag, og mørket har lagt sig, så kan du tænde lys i dine lysmanchetter. De giver et flot udtryk, samt et varmt lys, der kan give en fantastisk og afslappende stemning. Lysmanchetter vil desuden være en fantastisk gave, som kan passe til enhver stil. Designgaven har derfor også valgt de flotte lysmanchetter fra Holmegaard, så du er sikret det bedste til dit hjem.

Leder du efter gaver til dig selv, eller en du holder af, så har Designgaven det du mangler, både lysmanchetter og La Rochere glas.