Kapilærkasse skjulere og højbede i stål hos Thy-metal

Du kan købe alt fra en kapilærkasse skjuler til et højbed i stål på thy-metal.dk, der udelukkende forhandler danskproducerede varer. Det er en virksomhed, der producerer produkter til haven af høj kvalitet.

Produkterne fra Thy-metal er kendetegnet ved, at de er produceret i galvaniseret eller råt stål. Det betyder, at de kan tåle at stå ude i al slags vejr uden at miste den flotte overflade.

Thy-metal

Bestil en kapilærkasse skjuler i høj kvalitet

En kapilærkasse skjuler lyder måske som noget, som mange vil undre sig over, hvad er.Det er til gengæld et nærmest uundværligt hjælpemiddel, hvis du har et drivhus, da du dermed kan undgå at tænke på vandingen af dine tomater, agurker, peberfrugter m.m.

Kapilærkasser kaldes for selvvandingskasser, da det er formålet med dem. De består af en stor kasse, som fyldes med vand og kan ofte rumme op til 40 liter. Det betyder, at de nemt kan fylde meget ude i haven. Med en kapilærkasse skjuler kan du, som navnet antyder, skjule kassen, samtidig med at grøntsagerne optager den mængde vand, de skal bruge.

Kasserne er frostsikret, og derudover er de lavet i 2 mm. tykt stål og er derfor modstandsdygtig over for alt slags vind og vejr. De måler 90 cm. i længden, 50 cm. i bredden, 40 cm i højden og vejer 15 kg. Produktet er gennemtestet på deres eget værksted i Thy, og derfor kan der altid garanteres høj kvalitet og lang levetid.

Køb et højbed i stål efter standardmål eller specialmål

Der er også mulighed for på hjemmesiden at købe nogle flotte højbede lavet i stål i forskellige former. Disse højbede i stål er fremstillet af KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål.

Et højbed i stål er produceret ved hjælp af moderne maskiner, hvor der er gjort meget ud af detaljerne. Højbedene fås i 2 forskellige højder og 4 forskellige modeller. Det tæller en S-form, U-form, L-form og en firkantet med flere forskellige mål. De er skabt, så de står solidt og holder den kønne overflade.

Påwebshoppen kan du købe både en kapilærkasse skjuler og et højbed i stål. Begge produkter er meget praktiske og anvendelige i haven.