Køb et brændetårn og fyringsflis i høj kvalitet hos Den Gamle Brugs

Hvis man leder efter brænde eller flis af høj kvalitet, som man kan tænde op i sin brændeovn med, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind fordi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet brændetårne og fyringsflis til de bedste priser. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Smart brændetårn

Hvis man gerne vil gøre det ganske nemt at tænde op i sin brændeovn, og man samtidig ikke orker selv at skulle til at stå ude i kulden og kløve brænde, så kan det helt sikkert være en god løsning at købe et brændetårn hos Den Gamle Brugs. Med et brændetårn er det nemlig hurtigt og fleksibelt at få både leveret brænde og at tænde op i sin brændeovn. Et brændetårn leveres nemlig direkte til døren og består af brænde med en særdeles høj brændværdi, så man kan holde gang i sin brændeovn i lang tid, før det er nødvendigt at fylde mere brænde på. Hos Den Gamle Brugs kan man selv vælge, om man ønsker et tårn, hvor brændet er tørret, eller man selv ønsker at tørre sit brænde. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Fyringsflis har en høj brændværdi

Hvis man har et flisfyr, som man er på jagt efter billig brændsel til, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig fyringsflis, som er særdeles velegnet til flisfyr. Fyringsflisen har desuden en rigtig høj brændværdi, fordi flisen består af både eg, ask og bøg, og ikke kun af grantræ. Fyringsflis kan desuden med fordel bruges som strøelse i blandt andet hestebokse. Hos Den Gamle Brugs forhandles flisen naturligvis til en særdeles god pris. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Online på hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der alt fra brændetårne til fyringsflis af høj kvalitet.