Møller & Mammen har et udvalg af messingskiver og dørhængsler

Visse ting kan ikke undværes i hjemmet. Hos Møller & Mammen kan du finde alt du skal bruge i isenkram. Det gælder messingskiver, dørhængsler, bygningsbeslag og meget mere spændende. De har et stort udvalg, og du er garanteret god service, så har du brug for hjælp kan du bare tage kontakt.

Møller & Mammen

Du kan få messingskriver med 12 mm hul

Skal du skrue noget sammen, så kan du ikke undvære messingskiver. Møller & Mammen har messingskiver med forskellige mm. så du kan være sikker på at få den rette størrelse. De har fra 3 mm. til 12 mm. hul. De skal bruges til forskellige skruer og samlinger, de fordeler klemmekraften og kan undgå skader på underlaget fra roterende skruehoveder og møtrikker. Har du brug for hjælp, når du skal have fat i messingskiver, kan du tage kontakt til dem. De kan være behjælpelige med det rette valg, så du får det hjem du skal bruge. Moller-mammen.dk har helt sikkert de messingskiver du leder efter, og står altid til rådighed med svar.

Vælg dørhængsler i galvaniseret stål eller messing

En dør kan ikke undvære sine hængsler, og skal du sætte ny dør i, så skal du selvfølgelig have dørhængsler. Det kan du finde et varieret udvalg af hos Møller & Mammen, som giver dig mulighed, for at finde de rette hængsler til dine døre. De sælger svære og lette dørhængsler, så du bør vælge den rette, der passer til din dør. Hvis du skal bruge det til en tung port, er det vigtigt at du vælger den hængsel, der egner sig bedst. Du kan læse specifikationer på deres produkter, men kan også tage kontakt, hvis du er i tvivl om dit valg af dørhængsler. Møller & Mammen har desuden dørhængsler i galvaniseret stål og messing, så du kan vælge det der matcher bedst. Står du og mangler isenkram, kan du være sikker på at finde det du skal bruge hos Møller & Mammen.