Opnå synlige resultater med effektiv algebehandling og rensning af træterrasse

Du skal være sikker på at huset et beskyttet mod vejret, men også sikre dig at det ser godt ud. Hos kragelundtagrens.dk kan de hjælpe dig med algebehandling af både tag, facade og fliser. De har desuden også rensning af træterrasse, så du kan få en flot terrasse, der næsten ser ny ud.

Kragelund Tagrens

Algebehandling af tag, facade og fliser

Det er ikke blot grimt at have alger på fliser og tag, det kan også være et problem, blandt andet som medårsag til frostsprængninger. Har du alger, bør du derfor overveje algebehandling af tag og fliser fra Kragelund Tagrens. De har de helt rigtige produkter, der gør en algebehandling mulig, og som du er sikker på vil være effektiv. Deres smarte algebehandling gør at algerne vil blive vasket væk med regnen og vil give et synligt resultat. Det kan derfor godt tage op til 8 måneder, før algen er helt væk, men du ser allerede en forskel inden for kort tid. Du behøver ikke være hjemme når de foretager en algebehandling, de ligger blot et kort i postkassen, så du ved de har været. Det er derfor ideelt at få en algebehandling fra Kragelund Tagrens.

Professionel rensning af træterrasse

En træterrasse kan godt gå hen og se kedelig ud, når vind og vejr har sat sit præg på den. Er du ked af hvordan den ser ud, og ønsker du at gøre noget ved det, så vil rensning af træterrasse fra Kragelund Tagrens være det helt rigtige valg. Med rensning af træterrasse er du sikret at den bliver som ny, og alger og andre ubehageligheder vil ikke længere være et problem. Er du ikke sikker på at rensning af træterrasse er noget for dig, kan du bestille prøverens, så du kan se om det passer dig. Det er derfor uden tvivl en god ide, at du tager ind forbi Kragelund Tagrens hvis du overvejer rensning af træterrasse.