Se udvalget af de mange sauterpander eller find din næste pandekagepande her

Gastrolux er et spændende mærke på markedet for kvalitets køkkenudstyr, som igen og igen imponerer med fantastiske serier af gryder og pander, hvor det er den gode kvalitet som især er i fokus. Går du særlig meget op i stegeegenskaberne når du shopper køkkenudstyr, så vil netop dette mærke næsten med garanti have interesse for dig. I artiklen her kan du læse lidt mere om mærket og deres flotte sauterpander og den fine pandekagepande.

Gastrolux

Udvid dit arsenal i køkkenet med ny pandekagepande her

Er der næsten nogen bedre dessert at servere som afslutningen på en dejlig middag for dine gæster, end lækre velsmagende pandekager? Nej vel? Vil du lave ekstra gode pandekager, med den helt rette tykkelse og uden ”skavanker”, kan du med fordel vælge at tilføje en pandekagepande til dit arsenal med køkkenudstyr. Og vil du gerne have en pandekagepande i ekstra god kvalitet, som gør det super let at jonglere med pandekagerne som en ægte pandekagemester, kan du med fordel vælge Gastrolux’ fine pandekagepande. Den har den helt rigtige lave kant, som gør det nemt at vende pandekagerne og få dem fra panden og over på serveringsfadet uskadt. Lige nu kan du se den søde pandekagepande på www.gastrolux.dk som en del af deres brede katalog.

Lav gode retter med en af de mange sauterpander

En anden type special pander som du vil kunne få rigtig meget glæde af i køkkenet, er såkaldte sauterpander. De er nærmest de diametrale modsætninger til en pandekagepande. Sauterpander er nemlig designet med en ekstra høj kant, der gør dem helt perfekte til kødretter eller grøntsags retter, hvor man efter stegning tilføjer fond eller lignende. Man kan nærmest sige at sauterpander befinder sig et sted imellem en almindelig stegepande og en stegegryde, hvad angår anvendelsesmuligheder. Mange oplever at sauterpander bliver nogen af de mest hyppigt anvendte pander i køkkenet, når de først for anskaffet én. Kig nærmere på både sauterpander og pandekagepande på Gastrolux hjemmesiden allerede i dag.